HOI4 ülke tavsiyesi

Hocam bahsetmeye çalıştıkları o değil ama siz bilirsiniz.

Nasıl o değil. Mesela oyunda şu anda Çin'e ait şehirler olup eskiden ülke olan yerler falanda var ya da eskiden Amerika adı altında geçen eyaletleri ayaklandırıp oraları mesela texsas ülkesini falan kurabiliyorsunuz. Galiba oyun hakkında bilgileri yok.

Nasıl o değil. Mesela oyunda şu anda Çin'e ait şehirler olup eskiden ülke olan yerler falanda var ya da eskiden Amerika adı altında geçen eyaletleri ayaklandırıp oraları mesela texsas ülkesini falan kurabiliyorsunuz. Galiba oyun hakkında bilgileri yok.
Kürdistan gibi olmayan ve olmayacak bir yerden bahsediyorlar. Siz biraz fazla masumsunuz. Zaten kürdistan hiçbir zaman olmadı olmayacak da, yazılanlara göre en fazla 6 aylık bağımsızlık sürecinden sonra sovyetler yıkmıştır.

Almanya, sovyetler zaten her ülkeyle piyade oynarsın.
Almanyada yaklaşık 400-500 saatim var.

Kürdistan gibi olmayan ve olmayacak bir yerden bahsediyorlar. Siz biraz fazla masumsunuz. Zaten kürdistan hiçbir zaman olmadı olmayacak da, yazılanlara göre en fazla 6 aylık bağımsızlık sürecinden sonra sovyetler yıkmıştır.
Arkadaşın fotoğrafında türkiyenin yarısını deniz olarak görüyorum

Kürdistan gibi olmayan ve olmayacak bir yerden bahsediyorlar. Siz biraz fazla masumsunuz. Zaten kürdistan hiçbir zaman olmadı olmayacak da, yazılanlara göre en fazla 6 aylık bağımsızlık sürecinden sonra Sovyet'ler yıkmıştır.

Nasıl olmayan? Şu anda kürdistan bölgesel yönetimi var. Özerk bir devlet ve tam olarak 53 yıldır olan bir yer. Başkenti de Erbil. Aynı şekil zaten oyunda da bu ülkeyi seçtiğinizde sizden Irağı almanızı falanda istiyor.

Nasıl olmayan? Şu anda kürdistan bölgesel yönetimi var. Özerk bir devlet ve tam olarak 53 yıldır olan bir yer. Başkenti de Erbil. Aynı şekil zaten oyunda da bu ülkeyi seçtiğinizde sizden Irağı almanızı falanda istiyor.

53 yıldır bir yer mi? Dostum daha 2017'de referandum yapıldı kürdistan diye bir bölge olabilir ama öyle bir ülke yok.

53 yıldır bir yer mi? Dostum daha 2017'de referandum yapıldı kürdistan diye bir bölge olabilir ama öyle bir ülke yok.

Evet özerk bir devlet zaten Irağa bağlı olan. Ben ülke derken HOI 4'te ülke olarak var, başarımları fullemek isterseniz illaki kurmanız gerekiyor. HOI 4 sizin yaptıklarınıza göre şekillenen bir oyun olduğundan gerçekle zaten bağını koparıyor. HOI 4'te şuanda olmayan bir çok ülke var kurabilceğiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı