HOI4 ülke önerisi

Hollanda denenebilir evet. Onu hiç denemedim. İspanyayı bilmiyorum ben güçlendiremedim hiç nasıl güçleniyor bilginiz var mı? İç savaş falan güçlenmeye fırsat olmuyor.

Hollanda denenebilir evet. Onu hiç denemedim. İspanya'yı bilmiyorum ben güçlendiremedim hiç nasıl güçleniyor bilginiz var mı? İç savaş falan güçlenmeye fırsat olmuyor.
İç savaştan sonra belli bir zaman geçmeden güçlenemiyor genelde. Odaklarınızı açtıkça yavaş yavaş güçlendiğinizi hissediyorsunuz zaten. Eğer yeteri kadar asker bastıysanız Portekiz'e savaş açıp ilhak ederseniz güçlenme kısmınızı hızlandırmış olursunuz. İç savaştan çıktıktan sonra topraklarınızın bir kısmı core değil. Öncelikle bunu düzeltmeniz lazım. Gerisi geliyor zaten.

İşte o yanı kötü oyun zaten 1945'te bitiyor iç savaş falan derken 1939 falan oluyor yıl. Portekiz nasıl? Onunda özel odak ağacı falan var.

İşte o yanı kötü oyun zaten 1945'te bitiyor iç savaş falan derken 1939 falan oluyor yıl. Portekiz nasıl? Onunda özel odak ağacı falan var.
Daha geç güçlenen ülkelere kötü diyemeyiz aslında. Bulgaristan ve İspanya geç güçlenen ülkelere bir örnek fakat multiplayer lobideyseniz ve bu 2 ülkede oynamasını bilen insanlar olursa güçlendikten sonra durdurmanız çok zor olur. Portekiz'in monarşi ve Amerika kıtasına komünizm yaydığı yolları bence güzel fakat monarşi yoluna dikkat edin iç savaş yemeyin.

Oyun 45'te mi bitiyordu 47'de mi? Ben 45 diye hatırlıyorum ama emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…