HOI4 ülke önerisi

Gelmeyecek. Sadece Estonya, Litvanya, Letonya, Sovyetler Birliği ve Polonya'ya odak ağacı gelecek.

Ben ve birçok arkadaşıma göre bu oyunu DLC'siz oynamak sokağa çıplak çıkmak gibi.

İspanya bir yerden sonra çok güçleniyor. İlk başlarda güçsüz ve dandik bir ülke gibi gözükebilir fakat çok güçleniyor. Bulgaristan başlangıçta çok güçsüz fakat gittiğiniz yola göre çok güçleniyorsunuz. Türklerinde katılmış olduğu Paradox turnuvasında mihver kuvvetlerinin tank dışında neredeyse bütün kara ordu ihtiyacını Bulgaristan karşılıyordu. Hollanda'yı tavsiye ederim faşist yol veya kraliçe. Özellikle kraliçe çünkü yanlış hatırlamıyorsam bir odak var onu açtıktan bir süre sonra Almanya'da iç savaş çıkıyor ve kaiser kuklanız oluyor.
Hollanda denenebilir evet. Onu hiç denemedim. İspanyayı bilmiyorum ben güçlendiremedim hiç nasıl güçleniyor bilginiz var mı? İç savaş falan güçlenmeye fırsat olmuyor.

Hollanda denenebilir evet. Onu hiç denemedim. İspanya'yı bilmiyorum ben güçlendiremedim hiç nasıl güçleniyor bilginiz var mı? İç savaş falan güçlenmeye fırsat olmuyor.
İç savaştan sonra belli bir zaman geçmeden güçlenemiyor genelde. Odaklarınızı açtıkça yavaş yavaş güçlendiğinizi hissediyorsunuz zaten. Eğer yeteri kadar asker bastıysanız Portekiz'e savaş açıp ilhak ederseniz güçlenme kısmınızı hızlandırmış olursunuz. İç savaştan çıktıktan sonra topraklarınızın bir kısmı core değil. Öncelikle bunu düzeltmeniz lazım. Gerisi geliyor zaten.

İç savaştan sonra belli bir zaman geçmeden güçlenemiyor genelde. Odaklarınızı açtıkça yavaş yavaş güçlendiğinizi hissediyorsunuz zaten. Eğer yeteri kadar asker bastıysanız Portekiz'e savaş açıp ilhak ederseniz güçlenme kısmınızı hızlandırmış olursunuz. İç savaştan çıktıktan sonra topraklarınızın bir kısmı Core değil. Öncelikle bunu düzeltmeniz lazım. Gerisi geliyor zaten.

İşte o yanı kötü oyun zaten 1945'te bitiyor iç savaş falan derken 1939 falan oluyor yıl. Portekiz nasıl? Onunda özel odak ağacı falan var.

İşte o yanı kötü oyun zaten 1945'te bitiyor iç savaş falan derken 1939 falan oluyor yıl. Portekiz nasıl? Onunda özel odak ağacı falan var.
Daha geç güçlenen ülkelere kötü diyemeyiz aslında. Bulgaristan ve İspanya geç güçlenen ülkelere bir örnek fakat multiplayer lobideyseniz ve bu 2 ülkede oynamasını bilen insanlar olursa güçlendikten sonra durdurmanız çok zor olur. Portekiz'in monarşi ve Amerika kıtasına komünizm yaydığı yolları bence güzel fakat monarşi yoluna dikkat edin iç savaş yemeyin.

Daha geç güçlenen ülkelere kötü diyemeyiz aslında. Bulgaristan ve İspanya geç güçlenen ülkelere bir örnek fakat multiplayer lobideyseniz ve bu 2 ülkede oynamasını bilen insanlar olursa güçlendikten sonra durdurmanız çok zor olur. Portekiz'in monarşi ve Amerika kıtasına komünizm yaydığı yolları bence güzel fakat monarşi yoluna dikkat edin iç savaş yemeyin.

Oyun 45'te mi bitiyordu 47'de mi? Ben 45 diye hatırlıyorum ama emin değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı