Türkiye oynadın mı?

Finlandiya Focus Modu Yükle.Finlandiya iyi de onunda özel odak ağacı yok. Polonya falan sarmadı beni. UK denenebilir.
Türkiye oynadın mı?
Türkiye oynadın mı?
Agora rp moduyla oynadığını varsıyorum. Eğer öyle degilse kesinlikle agora rp moduyla oyna bundan sonra. İngiltere , honduras , macaristan öneririm.Arkadaşlar ben genelde Almanya, İtalya, Japonya falan oynadım farklı zevkli ülke önerisi olan var mı?
Finlandiya focus modu yükle.
Daha önce hiç oynamadıysan aşırı karışık bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Ben bir kaç kez satın almıştım, oynamayı beceremeyip geri iade ettim. İşi bilenleri izleyince zevkli oluyor.Şu oynayabilsem keşke bende aşırı zevkli duruyor.
Daha önce hiç oynamadıysan aşırı karışık bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Ben birkaç kez satın almıştım, oynamayı beceremeyip iade ettim. İşi bilenleri izleyince zevkli oluyor.
Gelmeyecek. Sadece Estonya, Litvanya, Letonya, Sovyetler Birliği ve Polonya'ya odak ağacı gelecek.Mod pek sevmiyorum. Yeni DLC'de Finlandiya'ya gelecek mi odak ağacı?
Ben ve birçok arkadaşıma göre bu oyunu DLC'siz oynamak sokağa çıplak çıkmak gibi.İlk çıktığı zaman bayağı sade bir oyundu DLC'ler karıştırdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.