HOI4 ve DLC'leri sonra isyanlar ve sorunlar

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Yaşadığım sorunların bazılarını biliyorum bazılarını bulamadım...

Battle for bosphorus DLC'si ile aldım oyunu amma velakin bu kürt isyanı bitmiyor bir türlü. Aynı şekilde başka bir ülkeyi alınca da.

Diğer bir sorunum ise daha doğrusu bunu buldum :D. Kafkas cephesinde yaklaşık 500-600 bölükle Sovyet'e saldırdım. Karadeniz'de garnizonlar var. Ha bu arada İran'ı alamadım justify basınca direkt guarentee bastı.

Zaten 500 bölüğü de zar zor kastım :D

Bu osmanlı sadıkları ise hiç sesini çıkartmıyor maşallah anlayamadım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığım sorunların bazılarını biliyorum bazılarını bulamadım...

Battle for bosphorus DLC'si ile aldım oyunu amma velakin bu kürt isyanı bitmiyor bir türlü. Aynı şekilde başka bir ülkeyi alınca da.

Diğer bir sorunum ise daha doğrusu bunu buldum :D. Kafkas cephesinde yaklaşık 500-600 bölükle Sovyet'e saldırdım. Karadeniz'de garnizonlar var. Ha bu arada İran'ı alamadım justify basınca direkt guarentee bastı.

Zaten 500 bölüğü de zar zor kastım :DD.

Bu osmanlı sadıkları ise hiç sesini çıkartmıyor maşallah anlayamadım :).

Güzel bir DLC gerçekten öyle eskisi gibi çocuk oyuncağı değil artık eskiden faşist türkiye ile Almanya'yı bile alıyorduk artık zorlaşmış sanki gerçek bir ülke yönetircesine sizin dediğiniz sorunda isyanlar benim de oynama şansım oldu gerçekten çok isyan çıkıyor buna bir el atsalar güzel olur güncelleme ile.

Sanırım political Power ile politika kısmında kürtlerle ilgili çıkan yerlerde seçenekler oluyor. Politika gücü ile o art arda çıkan seçenekleri yapınca kürtler artık isyanı bırakıyor. CP ile yapılan yerleri bilmiyorum.

Hocam kürt sorunlarını için politik puan harcayarak kürtleri entegre edebilirsiniz. Ayrıca garnizonların isteklerini karşılarsanız yavaş yavaş isyanlar sönüyor. Irak işgali için ise hitlerin Fransa ülkesine saldırmasını bekleyin. Hitler saldırdığı zaman Irak veya İran ülkesine garanti atmıyor. Çünkü Almanya ile uğraşıyor. Kafkas cephesinde yaklaşık 500-600 bölükle saldırmak saçma olur. O kadar orduyu aynı yere koyarsanız erzak limitini çok aşarsınız.

İsyan çıkan yerlere asker koyunuz. Bu sorunları yatıştıracaktır. Bir odak ise bütün kürt isyanlarını sonlandırıyor.
Hocam asker koyuyorum fayda etmiyor :D.
Hocam kürt sorunlarını için politik puan harcayarak kürtleri entegre edebilirsiniz. Ayrıca garnizonların isteklerini karşılarsanız yavaş yavaş isyanlar sönüyor. Irak işgali için ise hitlerin Fransa ülkesine saldırmasını bekleyin. Hitler saldırdığı zaman Irak veya İran ülkesine garanti atmıyor. Çünkü Almanya ile uğraşıyor. Kafkas cephesinde yaklaşık 500-600 bölükle saldırmak saçma olur. O kadar orduyu aynı yere koyarsanız erzak limitini çok aşarsınız.
Sonrasında anladım zaten bu terslikte bir iş olduğunu.

Yeni çıkan DLC'den sonra oyunu oynamayı bıraktım. Saçma sapan hatalar beni deli etti.

Tarafsızlık politikası izliyorum, bir anda Müstakil Grup(Demokrat Parti) boostlanmaya başlıyor.

Komünist olayım dedim, bir anda Adnan Menderes Cumhurbaşkanı oldu.

Atatürk'ü saçma bir bug ile ölümsüz yaptım.

Tüm politik gücümü iç karışıklıklar için harcadım, ne doğudaki isyanlar bitti, ne de Anadolu'daki isyanlar.

Türk ordusu gerçekten çok kuvvetsiz. Kurduğum Balkan Paktı'na katılmayan Bulgaristan'ı bile yenemiyor. Bu arada organization dahil her şeyleri tam. Ne tüfek eksiği var ne başka bir eksik. Ama organizsyonu kötü olan Bulgar ordusu Varna civarında 13 birim kuvvetimi kuşattı ve yok etti. Bu arada bu oyunu ilk çıktığı dönemden beri oynuyorum. Oynamayı bilmiyor değilim yani.

Bayağıdır oynamıyorum, bir iki saate gireyim bari.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı