DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 836 Çözümler 18 13 Ekim 2023 #1 HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı?
HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı?
Çözüm Burak5415 13 Ekim 2023 DarylDixon0 dedi: HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... @Fischerk . DarylDixon0 dedi: HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu arada arkadaşa sordum tuşlar değişmiyormuş.
DarylDixon0 dedi: HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... @Fischerk . DarylDixon0 dedi: HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu arada arkadaşa sordum tuşlar değişmiyormuş.
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.404 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #2 DarylDixon0 dedi: HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... @Fischerk . DarylDixon0 dedi: HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu arada arkadaşa sordum tuşlar değişmiyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
DarylDixon0 dedi: HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... @Fischerk . DarylDixon0 dedi: HOI4'e yeni başladım. Haritaya yön tuşlarıyla hareket ettirip bakabiliyorum. Bunu değiştirmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu arada arkadaşa sordum tuşlar değişmiyormuş.