HOI4'de Mustafa Kemal iyileştirilmiyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar. Mustafa Kemal'i iyileştiremiyorum. Çok garip. Ne yapmam gerek? Gri olarak kaldı mektup olan yer.

1615717405495.png

Peki nasıl iyileştireceğim?

Atatürk hasta olunca oraya fading the father gelecek. (Battle for bosporus olmalı) oradan pp vererek oluyor.
Üstteki arkadaşın dediği gibi o Atatürk'ü askere çağırma. Ayrıca Atatürk'ü ben 1-2 seneden fazla görevde tutmazdım emekli ederdim, artık buffdan çok debuff'ı oluyor.
Evet emekli etmek daha mantıklı.

Üstteki arkadaşın dediği gibi o Atatürk'ü askere çağırma. Ayrıca Atatürk'ü ben 1-2 seneden fazla görevde tutmazdım emekli ederdim, artık buffdan çok debuff'ı oluyor.
Hocam ölünce direk seçim olmadan İsmet İnönü başa geçiyor diye biliyorum ve şuan faşizm tarafsızlardan daha önde. Faşistler geçer mi direk başa?

Hocam ölünce direk seçim olmadan ismet inönü başa geçiyor diye biliyorum ve şu an faşizm tarafsızlardan daha önde. Faşistler geçer mi direk başa?

Orada Prime minister kısmında olmalı Mehmet Recep peker veya fevzi çakmak.
Oyunun Atatürk düşmanı olma ihtimali?
Atatürk oyunun en iyi 3. Veya 2. Lideri.

Oyunun Atatürk düşmanı olma ihtimali?
Hocam oyun hakkında bir şey bilmeden bir şeyler yazmayın. Araştırın öyle gelin.
Hocam ölünce direk seçim olmadan İsmet İnönü başa geçiyor diye biliyorum ve şuan faşizm tarafsızlardan daha önde. Faşistler geçer mi direk başa?
Geçebilir hocam. Recep Peker ya da Fevzi Çakmak gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı