HOI4'te askerler ilerlemiyor

Outeal

Decapat
Daha fazla  
HOI 4 oynarken diyelim ki bir ülke ile savaşıyorum askerlerim o ülkede ilerleyemiyorum. 1 yıl bekliyorum ama askerler 1 cm bile kıpırdamıyor sağ üstte ise kırmızı benzin işareti var. Yani sorun ikmalden büyük ihtimalle fakat ikmal sorununu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. İnternetten de bulamadım. Ayrıca nasıl çıkarma yaparım HOI4'te yeniyim bildiğiniz oyunu güzel anlatan, öğreten bir kanal (video) varsa yazar mısınız?

HOI 4 oynarken diyelim ki bir ülke ile savaşıyorum askerlerim o ülkede ilerleyemiyorum. 1 yıl bekliyorum ama askerler 1 cm bile kıpırdamıyor sağ üstte ise kırmızı benzin işareti var. Yani sorun ikmalden büyük ihtimalle fakat ikmal sorununu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. İnternetten de bulamadım. Ayrıca nasıl çıkarma yaparım HOI4'te yeniyim bildiğiniz oyunu güzel anlatan, öğreten bir kanal (video) varsa yazar mısınız?

Kırmızı benzin yetersiz yakıt petrol alırsanız çözülür asker sağ tık ile ilerler ilk önce seçmenniz lazım tabii sol tıkla onun hariçinde komutandan bahsediyorsanız komutanın üstünde bir ok bulunuyor plan çizdikten sonra ona basarsanız medium zorluksa saldırır komutan ayarlarından bu agresiflik derecesi değişebilir.

Benzin yetersiz olursa sıkıntı çekersiniz. Supply Hub yetmezse daha fazla sıkıntıya girersiniz. Supply Hub olmadığından dolayı 10 tam birlikle 1 birliği alamadığımı bilirim. Ticaretten Sivil vererek Petrol almanız lazım ki Benzininiz yetsin. Supply Hublara bir bakın, eğer kırmızılık falan varsa oraya Supply Hub dikin ve o dikilene kadar saldırmayın. Gerekli ray bağlantılarını yaptıktan sonra ve Petrol aldıktan sonra ilerlersiniz. Tabi burada Division Tasarımı falan da önemli.

Supply Hub'ları kontrol edin ray inşa edin ikmali motorize ile yapabilirsiniz stoklarınızda motorize mevcut ise. Kanal olarak Maxmarine önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı