Selamlar hesabım imla kurallarından dolayı 1 saat yasaklandı senin icin bir hesap daha açtım..Tamam.
O zaman Bosporus DLC'si lazım sanırım, oynamayalı çok oldu.
Arkadaşlar HOI4'te nasıl Atatürk yapacağız? İnönü var. Mod filan mi?
Hostlayan kişide DLC varsa hep birlikte girebilirsiniz 1 kişide olması yeterli.Aynen balkan lazım DLC alınca DLC almayanlarla Online girebilirmyz ayrıca bazen görünce ayni surum değil diyor sebep ne.
Selam hesabım imla kurallarından dolayı 1 saat yasaklandı senin icin bir hesap daha açtım.denedim lakin bende de Atatürk yok, öncesinde vardı sürekli oynadıgım oyun 400 saatim var. Sürekli Türkiye ile oynadım 2 ay oyuna girmedim sanırım güncelleme gelmiş ve bunu bile DLC haline getirmişler.
Sanırım DLC'yi güncellemişler.. Online oynamadım bilgim olmadıgı konuda yorum yapmam dogru olmaz arkadaslar ilgileneceklerdir.Aynen bende bugün aldım ama o DLC zaten 2 yıl önce varmış bir şey daha var bazen Online girince ayni sürüm değil diyorlar o ne ayni değilmi cok az sunucu var zaten.
Bosporus DLC'si lazım hocam. O DLC ile birlikte geliyor.
Aynen herhalde o lazım Yunanistan filan geliyor yeni aldım odak ağacı dediğin herhalde de DLC'siz de yok mu normalinde odak ağacı.
36 ve 39.
36 ve 39.
Balkan olanmi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.