Arkadaşlar HOI4'te nasıl Atatürk yapacağız? İnönü var. Mod filan mi?
Merhaba, oyuna kaç yılında başlıyorsun ? Düz paket yanlış hatırlamıyorsam 193x tarihinde başlıyor ve Türkiye de Atatürk var. Kaç yılında başladığına bakarmısın ?Arkadaşlar HOI4'te nasıl Atatürk yapacağız? İnönü var. Mod filan mi?
Battle for bosphorus DLC'sini alman lazım. Tahminimce focus Tree'si de yok Türkiye'nin, değil mi?
Merhaba, oyuna kaç yılında başlıyorsun ? Düz paket yanlış hatırlamıyorsam 193x tarihinde başlıyor ve Türkiye de Atatürk var. Kaç yılında başladığına bakarmısın ?
36 ve 39.Merhaba, oyuna kaç yılında başlıyorsun ? Düz paket yanlış hatırlamıyorsam 193x tarihinde başlıyor ve Türkiye de Atatürk var. Kaç yılında başladığına bakarmısın ?
Merhaba, oyuna kaç yılında başlıyorsun? Düz paket yanlış hatırlamıyorsam 193X tarihinde başlıyor ve Türkiye de Atatürk var. Kaç yılında başladığına bakar mısın?
Merhaba, oyuna kaç yılında başlıyorsun? Düz paket yanlış hatırlamıyorsam 193X tarihinde başlıyor ve Türkiye de Atatürk var. Kaç yılında başladığına bakar mısın?
DLC lazım hocam.
1 dakika beklermisin hemen kontrol edeceğim , ben DLC almadım. Hemen deneyip geliyorum.Aynen herhalde o lazım Yunanistan filan geliyor yeni aldım odak ağacı dediğin herhalde de DLC'siz de yokmu normalinde odak ağacı.
36 ve 39.
36 ve 39.
Balkan olanmi.
Tamam.1 dakika beklermisin hemen kontrol edeceğim , ben DLC almadım. Hemen deneyip geliyorum.
1936 yerine 1939 da başlamanız lazım.
Ozaman Bosporus DLC'si lazım sanırım,oynamayalı çok oldu.Gene ayni ismet çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.