HOI4'te Atatürk yok

Nanooo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar HOI4'te nasıl Atatürk yapacağız? İnönü var. Mod filan mi?

Selamlar hesabım imla kurallarından dolayı 1 saat yasaklandı senin icin bir hesap daha açtım.. Denedim lakin bende de Ataturk yok , öncesinde vardı sürekli oynadıgım oyun 400 saatim var. Sürekli Türkiye ile oynadım 2 ay oyuna girmedim sanırım güncelleme gelmiş ve bunu bile DLC haline getirmişler.

Aynen balkan lazım DLC alınca DLC almayanlarla Online girebilirmyz ayrıca bazen görünce ayni surum değil diyor sebep ne.
Hostlayan kişide DLC varsa hep birlikte girebilirsiniz 1 kişide olması yeterli.

Aynen bende bugün aldım ama o DLC zaten 2 yıl önce varmış bir şey daha var bazen Online girince ayni sürüm değil diyorlar o ne ayni değilmi cok az sunucu var zaten.

Aynen bende bugün aldım ama o DLC zaten 2 yıl önce varmış bir şey daha var bazen Online girince ayni sürüm değil diyorlar o ne ayni değilmi cok az sunucu var zaten.
Sanırım DLC'yi güncellemişler.. Online oynamadım bilgim olmadıgı konuda yorum yapmam dogru olmaz arkadaslar ilgileneceklerdir.

Bosporus DLC'si lazım hocam. O DLC ile birlikte geliyor.

DLC alınca DLC sizlere beraber oynayabilir miyiz bir de Online az sunucu var ve bikacinda sürüm eslesmiyor diyor ne o ayni sürüm değilmi Steam'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…