HOI4'te Irak'ı almak için kaç ordum olması gerek?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Oyunu Türkiye olarak oynuyorum yıl 1937 Irak sınırında 18 tane ordum var. Bu kadar ordu yeter mi? Ayrıca önerileriniz varsa bekliyorum üretim anlamında biraz sıkıntı çekiyorum çünkü. Ayrıca oyunda 170k askerim var sınırda sanırım 120K'ya yakın ordu var.

Merhaba. Oyunu Türkiye olarak oynuyorum yıl 1937 Irak sınırında 18 tane ordum var. Bu kadar ordu yeter mi? Ayrıca önerileriniz varsa bekliyorum üretim anlamında biraz sıkıntı çekiyorum çünkü. Ayrıca oyunda 170k askerim var sınırda sanırım 120K'ya yakın ordu var.

Turan taktiğini yapın gerisi teferruattır.

Alırsın gibi de Girit, Çanakkale taraflarına dikkat et. 120k orduyu oraya yığarsan defansa adam kalmaz.

H-hocam ben yalnız Irak'ı diyorum konu ne ara yunanistana geldi.

Ordu değil de ordunuzun içindeki askerlerin kaçlık olduğu ve ekipman durumu daha önemli.

Hocam onların SS'ini tam olarak nasıl atabilirim? Yani ekipman durumu ve kaçlık olduklarına?

Bol bol silah üret ve Manpower bitmesin yoksa ordular tıkanıyor. Yunan'a girerken Akdeniz'deki limanlara garnizon koy ve Atina çevresine çıkartma yap başlangıç için en ideali bu.

Hocam bayağı bir silahım var. Asena tankını üretiyorum ama başka bir şey üretemiyorum çünkü üretim anlamında bayağı bir sıkıntı çekiyorum.

24 bölük ile yersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı