HOI4'te nasıl Attrition yenmez?

Soldier_Boy

Decapat
Merhaba HOI4 de Sovyetler Birliği oynuyorum.
Alman sınırına asker diziyorum veya Polonya fakat Attrition oluyor ve yanında sarı ünlem çıkıyor + hareket edemiyor.
Tıklıyorum hiçbir şey yapamıyor + canları eriyor savaşa girmeden önce, bu nasıl çözülecek?

1 toprakta kaç asker bulunduruyorsunuz? Askerlerin olduğu yere instruction kısmından railway çekin ayrıca çok uzaklarına değil de orta mesafelere Supply Hub dikin fakat bu uzun sürüyor o yüzden yerleri iyi seçin ayrıca komutana tıklayıp fotoğraf atar mısınız motorize ile dağıtımı seçtireceğim. Ve yeterli tren, motorizeniz var değil mi stok durumunuzuda atar mısınız?

Cephede ne kadar çok asker varsa o kadar çok yıpranırsın. Az ve kaliteli asker olması her zaman daha iyi, tabii altyapı yoksa bu da bir işe yaramaz.
Alt yapı artık supply vermiyor.

1. görselde işaret ettiğim yeri 3. seçeneği yapın fakat bunu yaparken yeterli motorize sayınız olduğuna dikkat edin onu da 2. görselden görebilirsiniz. Bunların ikisi de artıdaysa sorun yok demektir.

Dosya Ekleri

• 1674332458948.png
    1674332458948.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 292
  • 1674332515447.png
    1674332515447.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 287
1 toprakta kaç asker bulunduruyorsunuz? Askerlerin olduğu yere instruction kısmından railway çekin ayrıca çok uzaklarına değil de orta mesafelere Supply Hub dikin fakat bu uzun sürüyor o yüzden yerleri iyi seçin ayrıca komutana tıklayıp fotoğraf atar mısınız motorize ile dağıtımı seçtireceğim. Ve yeterli tren, motorizeniz var değil mi stok durumunuzuda atar mısınız?

Altyapı artık Supply vermiyor.

Hocam lojistik derken şu infantry equipment falan mı? Eğer oysa bolca var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı