Çözüldü HOI4'te ülke teslim olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Doruk_Efe

Centipat
Daha fazla  
HOI4'te İtalya ile oynarken Etiyopya'nın tamamını aldım fakat hala o barış antlaşması yaptığımız yer açılmadı (make demands yeri) ve hala savasta gosteriyor, nasıl çözebilirim?Ek olarak Etiyopya Allies ittifakına katılmıs. (Oyun crack bu arada)

Son düzenleme:
Çözüm
HOI4'te İtalya ile oynarken Etiyopya'nın tamamını aldım fakat hala o barış antlaşması yaptığımız yer açılmadı (make demands yeri) ve hala savasta gosteriyor, nasıl çözebilirim?Ek olarak Etiyopya Allies ittifakına katılmıs. (Oyun crack bu arada)
Eğer Allies ittifakına Amerika girmediyse İngiltere'yi alman gerekiyor. Ek olarak DLC'li oynadığınızı varsayıyorum. Öyleyse Etiyopya'yı hızlıca almanız gerekiyor.
Bu olay bir bug mu yani kusura bakmayın çözüldü attım ama olmadı nedense baska bir konuda sadece o ittifaktaki majorlar düşerse olur diyorlar. İttifaktada sadece İngiltere major olduğundan benim manuel olarak İngiltere'ye mi savaş açmam lazım yoksa Etiyopya'nın onları savaşa çağırmasını mı bekleyeceğim?

Etiyopya şu anda yüzde 100 kapitüle zaten fakat o make demands yazan barış ekranı açılmadı ve savaşta sadece Etiyopya ile ben varız. Sadece Allies callable da
Hocam savaşı bitirmek için gel kalmışsınız o zaman. DLC varken böyle bir olay oluyor. Almanya ile ittifak olacağınız zaman Allies ile savaşa girip İngiltere'yi düşürürsünüz zaten. Etiyopya müttefikleri savaşa çağırmadığı sürece onlarla savaşta olmazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı