HOI4'ün hangi paketi alınmalı?

Makaleler
11
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
HOI4'ün fiyat düşmüş, şu an base game 9 dolar ancak biliyorsunuz ki base game DLC olmadan hiç zevk vermiyor. Bir de La Resistance ile Battle for the Bosphorus DLC'si ile beraber 11 dolar gibi bir fiyata geliyor.

IMG-20251122-WA0021(1).jpg

Şimdi ben zaten oyunu indirdikten sonra çok da etik olmayan yollarla diğer DLC'leri elde edeceğim. Ancak soracağım soru şu, bu iki gariban DLC için ekstradan 2 dolar vermem ne işime yarayacak?

Son düzenleme:
HOI4'ün fiyat düşmüş, şu an base game 9 dolar ancak biliyorsunuz ki base game DLC olmadan hiç zevk vermiyor. Bir de la resistance ile Battle for the bosphorus DLC'si ile beraber 11 dolar gibi bir fiyata geliyor.

Eki Görüntüle 2608668

Şimdi ben zaten oyunu indirdikten sonra çok da etik olmayan yollarla diğer DLC'leri elde edeceğim. Ancak soracağım soru şu, bu iki gariban DLC için ekstradan 2 dolar vermem ne işime yarayacak?

Hocam zaten DLC'leri açacaksanız almayabilirsiniz ama Battle of bosphorus ve la resistance iyidir. Fransa, Türkiye ya da Yunanistan oynuyorsanız.

İlk defa oynayacaksanız almayın. Hatta bedava verilenleri de kapayın. Ne kadar az DLC o kadar az karmaşa.

Öğrendikçe ilginizi çeken DLC'leri edinin.

Tank ve uçak dizaynı yapılanları şiddetle öneririm.

1000 saati aşkın oyun sürem var hala öğrenilecek çok kısım var. Ayrıca DLC'lerin hepsine de sahip değilim.

İlk defa oynayacaksanız almayın. Hatta bedava verilenleri de kapayın. Ne kadar az DLC o kadar az karmaşa.

Öğrendikçe ilginizi çeken DLC'leri edinin.

Tank ve uçak dizaynı yapılanları şiddetle öneririm.

1000 saati aşkın oyun sürem var hala öğrenilecek çok kısım var. Ayrıca DLC'lerin hepsine de sahip değilim.
Yok hocam ilk defa oynamıyorum, hali hazırda 150-200 saatim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı