Hollanda'da yaşanır mı?

EvanJose

Hectopat
Daha fazla  
Hollanda'da doğdum fakat Türkiye'de büyüdüm. Pasaportum var. Türkiye'de sıkıntıda olduğum için gitmek istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Cevaplar mısınız?

1. Hollandalıların İngilizceyi iyi konuştuğunu duydum. Orada yaşayan Türklerde de durum aynı mı? (İngilizce yeter mi bana?)
  2. Oraya işçi olarak gelsem, hangi işte daha çok para kazanırım? (Tanıdıklarım liman diyor.)
  3. Tek oda tutsam, adres gösterme işi nasıl oluyor?
  4. Felemenkçeyi kaç yılda öğrendiniz?
  5. İşçi olsam birikim yapabilir miyim?

Hollanda'da doğdum fakat Türkiye'de büyüdüm. Pasaportum var. Türkiye'de sıkıntıda olduğum için gitmek istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Cevaplar mısınız?

1. Hollandalıların İngilizceyi iyi konuştuğunu duydum. Orada yaşayan Türklerde de durum aynı mı? (İngilizce yeter mi bana?)
  2. Oraya işçi olarak gelsem, hangi işte daha çok para kazanırım? (Tanıdıklarım liman diyor.)
  3. Tek oda tutsam, adres gösterme işi nasıl oluyor?
  4. Felemenkçeyi kaç yılda öğrendiniz?
  5. İşçi olsam birikim yapabilir miyim?
Çalışma mevzusunu falan bilmiyorum ancak en yakın arkadaşım orada ve Felemenkçe en zor dil falan diyordu bana. İngilizce ise az çok biliyorlar.

Hayat pahalı değil Türkiye’den iyi diyor ayrıca.

Çalışma mevzusunu falan bilmiyorum ancak en yakın arkadaşım orada ve Felemenkçe en zor dil falan diyordu bana. İngilizce ise az çok biliyorlar.

Hayat pahalı değil Türkiye’den iyi diyor ayrıca.
biraz baktım ingilizcenin kaba hali gibi geldi gözüme mesela where yerine waar geçiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı