Antalya'da yaşanır mı?

Arkadaşlar, her yerde var diyorsunuz da Antalya bir başka ve Antalya'nın yerlisi de sıkıntı zaten. Aşırı da sıcak memleket, sıcaktan yaşanmaz.

Antalya'nın direk kendisi kötü ama bazı ilçeleri serin ve gerçekten güzel.

Selamlar, antalyalı olan veya Antalya'da yaşayan tanıdığım, gördüğüm herkes öve öve bitiremiyor şehri.
Ben de hiç gitmedim oraya, Adrasan'a gitmiştim sadece. Düşünüyorum ama ben zaten sıcaktan nefret eden biriyim. Doğma büyüme İstanbul'dayım. Her sene yaz gelmesin diye dua ediyorum :D Adana, Antalya gibi şehirlerde zulüm olur yılın 4-5 ayı dışarı dahi çıkamazsın diye düşünüyorum :D
Ne düşünüyorsunuz? Var mı Antalya'da yaşayan? Merak ettim nesi o kadar iyi diye.

Antalya tabii ki sıcak olur ama bazı ilçe ve köyleri serin oluyor.
 
Valla Antalya kötü mü bilmem ama İzmir'den iyidir. Benim İzmir'li arkadaşım, İzmir'den taşınmayı düşünüyor.
 
Valla Antalya kötü mü bilmem ama İzmir'den iyidir. Benim İzmir'li arkadaşım, İzmir'den taşınmayı düşünüyor.
İzmir çok kötü ben 2 ay yaşadım 2023’de rezil rüsva bir yer. Dökülüyor. Nereyi tutsan elinde kalıyor yok böyle bir şey ya.
İnsanı da ortalamanın üstünde ama tabi her yerde olduğu gibi iyisi de var kötüsü de. Bir de ben az yaşadım en fazla ne kadar insanını tanıyabilirim. O nedenle o konuda yorum yapmam pek doğru olmaz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı