Hollanda'dan ne alınır?

811652

Picopat
Hollanda'da beni kara geçirecek alışveriş yapmak istiyorum. Burada hangi ürün kategorilerinden ve nereden ürün satın almak daha mantıklı olur tavsiyelere açığım. İlgi alanlarım genelde giyim, teknolojik aletler ve koleksiyonluk (manga, kart) ürünler.

PS4 veya PS5 CDleri temiz CD bulup ikinci elde çok ucuza alıp getirtip TR'ye satabilirsiniz ikinci elden veya uğraşmak istemezseniz direkt esnafa.

PS4 veya PS5 cdleri temiz CD bulup ikinci elde çok ucuza alıp getirtip TR'ye satabilirsiniz ikinci elden veya uğraşmak istemezseniz direkt esnafa.

Kings Day'de sıfır GoW PS4 satın aldım 4 euroya. Deneyemeyeceğim için daha fazla alsam mı emin olamadım. Sıfır çiziksiz cdleri konsol olmadan kontrol edebilir miyim? Bunların piyasada kopyası vs. satılıyor mu nasıl anlarım bilginiz var mı?

Teknolojik alet.

Hocam spesifik bir ürün öneriniz var mı?

Bu arada kar etmek derken satmak için değil kullansam bile buradan alınca daha ucuza gelen ürünlerden bahsettim. Duruma göre satabileceğim ürünler de olur.

Kings Day'de sıfır GoW PS4 satın aldım 4 euroya. Deneyemeyeceğim için daha fazla alsam mı emin olamadım. Sıfır çiziksiz cdleri konsol olmadan kontrol edebilir miyim? Bunların piyasada kopyası vs. satılıyor mu nasıl anlarım bilginiz var mı?

Hocam spesifik bir ürün öneriniz var mı?

Bu arada kar etmek derken satmak için değil kullansam bile buradan alınca daha ucuza gelen ürünlerden bahsettim. Duruma göre satabileceğim ürünler de olur.

PS merakınız varsa dediğim gibi çok ucuza CD alıp hem kullanıp hem satabilirsiniz yapanlar var sanırım tek dikkat etmeniz gereken çok çizik olmaması onu da CD'yi ışığa güneşe tutarak biraz elinizle oynatıp yüzeyinde çizik var mı diye bakmak şöyle diyeyim orada 5-10 euro ya alacağınız CDleri burada 30-40-50 euro bandında bile satabilirsiniz.

PS merakınız varsa dediğim gibi çok ucuza CD alıp hem kullanıp hem satabilirsiniz yapanlar var sanırım tek dikkat etmeniz gereken çok çizik olmaması onu da CD'yi ışığa güneşe tutarak biraz elinizle oynatıp yüzeyinde çizik var mı diye bakmak şöyle diyeyim orada 5-10 euro ya alacağınız CDleri burada 30-40-50 euro bandında bile satabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

CD işinde alıcı bulmaya uğraşmanız lazım. Artık eskisi kadar CD satın alınmıyor. En azından oyunları sadece oynayan kitle genellikle dijital alıp geçiyor.

Ürün olarak durumlara bağlı, akıllı saat de olabilir, gamepad'de olabilir, konsolun kendisi de olabilir. Aslında her şey bir şekilde alınıp satılır ama hangisinin daha hızlı satıldığına bakmak lazım. Bilgisayar çevre birimleri de olabilir mouse, klavye, kulaklık gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı