Hollow Knight alınır mı?

rick holmes

Hectopat
Daha fazla  
Oynamayı çok istiyorum ama fıyatı biraz tuzlu gibi, 100 lira Microsoft Store'da. Devam oyunu olan Hollow Knight: Silksong da çıkabilirmiş bu sene. Sizce 100 lira verilir mi bu oyuna yoksa devam oyununu mu beklemeli, ne dersiniz?

Oynamayı çok istiyorum ama fıyatı biraz tuzlu gibi, 100 lira Microsoft Store'da. Devam oyunu olan hollow Knight: Silksong da çıkabilirmiş bu sene. Sizce 100 lira verilir mi bu oyuna yoksa devam oyununu mu beklemeli, ne dersiniz?

Şahsen benim favori metroidvania soulslike oyunumdur kendisi ve minimum 30-35 saat oynatacağından 100 liranın hakkını verir bence.

Süresi eğer oyun ilginizi fazla çekmezse işkence gibi gelebilir tabi ama oyuna kapılırsanız her saniyesinden zevk alırsınız. Güzel bölüm tasarımı, lore u, oynanış mekanikleri, çeşit çeşit bossları ve müzikleri ile bence bir başyapıttır.

Şahsen benim favori metroidvania soulslike oyunumdur kendisi ve minimum 30-35 saat oynatacağından 100 liranın hakkını verir bence.

Süresi eğer oyun ilginizi fazla çekmezse işkence gibi gelebilir tabi ama oyuna kapılırsanız her saniyesinden zevk alırsınız. Güzel bölüm tasarımı, lore u, oynanış mekanikleri, çeşit çeşit bossları ve müzikleri ile bence bir başyapıttır.
Çok övülen bir oyun ben de görüyorum ve tasarımı falan çok hoşuma gitti zaten. Şua an Ori and the Will of the Wisps oynuyorum ve çok beğendim kendilerini. Bu oyunun da müzikleri ve sanat tasarımı çok hoşuma gitti o sebeple oynamak istiyorum.

Ancak arada kaldım acaba devam oyunu olan Hollow Knight: Silksong mu beklesem diye.

Çok övülen bir oyun ben de görüyorum ve tasarımı falan çok hoşuma gitti zaten. Şua an Ori and the Will of the Wisps oynuyorum ve çok beğendim kendilerini. Bu oyunun da müzikleri ve sanat tasarımı çok hoşuma gitti o sebeple oynamak istiyorum.

Ancak arada kaldım acaba devam oyunu olan hollow Knight: Silksong mu beklesem diye.

Neden beklemek istediğinizi tam olarak anlamasam da bence şimdi oynayın, hem de silksong çıkana kadar biraz sindirmiş olursunuz. Uzun oyun sonuçta, benzer tarz bir devam oyunu oynamak yorar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı