xCheesy99
Decipat
PS Plus özelliğinden temin etmiştim bu oyunu hiç oynamadım ama. Şimdi ilgimi çekti, sizce indirmeye değer mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki grafiğe önem verip, çok gerçekçi oyunlar seviyorsan yükleme derim. Ama her türlü oyundan zevk alırım diyorsan yükle. 2D türünün en iyi oyunları arasına girer. Bana nedense "Don't Starve" temasını anımsattı. Aksiyon, düşman çeşitliliği gibi etkenler bolca var. Ayrıca boyutu da pek de bir olay değil. Arkada indirmeye bırakın, biraz takılın indikten sonra eğleneceksiniz.PS Plus özelliğinden temin etmiştim bu oyunu hiç oynamadım ama. Şimdi ilgimi çekti, sizce indirmeye değer mi?
Teşekkürler. Her türlü oyunu seviyorumEğer ki grafiğe önem verip, çok gerçekçi oyunlar seviyorsan yükleme derim. Ama her türlü oyundan zevk alırım diyorsan yükle. 2D türünün en iyi oyunları arasına girer. Bana nedense "Don't Starve" temasını anımsattı. Aksiyon, düşman çeşitliliği gibi etkenler bolca var. Ayrıca boyutu da pek de bir olay değil. Arkada indirmeye bırakın, biraz takılın indikten sonra eğleneceksiniz.
Kısaca özetlemek gerekirse *başyapıt*Teşekkürler. Her türlü oyunu seviyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.