Hollow Knight Zamlanabilir

293735

Kilopat
Makaleler
15

Ben zamlanacağını düşünüyorum şu an 24TL'ye satılıyor, alın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimle 10 TL civarına düşen oyun ve doğrudan oyunu oynamayacaksanız da indirim beklemekte fayda var. Gördüğüm kadarıyla ayda bir kez indirime girmiş, oyunu oynarım diyorsanız da 14 TL fark için bence beklemeye değmez. Alın ve oynayın.

İndirimle 10 TL civarına düşen oyun ve doğrudan oyunu oynamayacaksanız da indirim beklemekte fayda var. Gördüğüm kadarıyla ayda bir kez indirime girmiş, oyunu oynarım diyorsanız da 14 TL fark için bence beklemeye değmez. Alın ve oynayın.

Bence indirim beklemek yanlış, A Hat in Time alacaktım indirime girsin alayim dedim 280TL oldu :D Zamlar kapıda.

Ben zamlanacağını düşünüyorum şu an 24TL'ye satılıyor, alın derim.
Bu fiyata şaheser bir oyun.

@293735 gerçi o da doğru, 14 TL fark için riske atmaya gerek yok gibi gözüküyor.

Kesinlikle alınmaya değer bir oyun, bence zam gelmeden önce alınmalı. Tabii ki sabırlı davranırım diyorsanız, sabırsızım diyorsanız hiç almaya gerek yok.

Hocam arkadaşın son etkinliklerine bakarsanız sürekli gülme emojisi atmış.
Silksong çıksada oynasak artık.

Hocam çıkmasını bende bekliyorum ama bu yıl çıkacak gibi durmuyor. Bence 2024'e kadar çıkmaz.

Hayır kocaman oyunlar bile 3 4 yılda çıkıyor, pixel bir oyun neden bu kadar uzun sürer anlamış değilim. Pixel derken kötü demiyorum yapımı kısa süren bir oyun. Neyse güzel çıksında bekletebilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı