Holmes olayı hakkında düşüncelerim

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
Hepinizin gördüğünü düşündüğüm gerçek anlamda bir rezillik hakkında kendi fikrimi paylaşacağım.

Öncelikle söylemeliyim ki Elraen'in attığı hikayede "bir kişinin yaptığı herkese yüklenemez" sözü tamamen bu olay benimle alakalı değil ha, bakın ben yapmadım bu yaptı demek gibi. Bütün yayınlarda iğrenç cinsel kadın esprileri olsun, cinsel aşağılamalar olsun bu ekibin zaten böyle olduğunu ilk günlerden beridir biliyordum.

Bu olayları bütün erkekler konuşur ama gidip bunu yayınlarda halka açık şekilde konuşmazsın. Bu bildiğin sapıklık ve azgınlıktır. İnsanları beraber takıldıkları kişilerden tanıyabilirsiniz. Bu ekibin çoğunluğu bu tarz şakalarda gülüp geçiyordu. Yayınlarının %90'ında cinsellik hakkında küfürler, konuşmalar, espriler yapan Elraen'e gülen 18 yaşındaki güzelim kardeşlerim sosyal medyada avukatlık yaptığı için babacan, bilgili birisiymiş gibi gözüken ama aslında hepimizin gördüğü Afgan kafa yapısında bir ekip olduklarını sanırım anlamışsınızdır.

Yayınların içeriği dış dünyaya açılınca yaşanılan rezilliği gördüğünüze göre umarım artık tepki gösterirsiniz. Bu olayı direkt olarak Elraen'in suçuymuş gibi anlattığımın farkındayım çünkü bu adam ekibin patronu. Holmes'un attığı hikayeleri görmemiş olma ihtimali yok. Görüp de "kardeşim bak bunlar böyle yapılmaz, milletin karısı hakkında bu şekilde konuşulmaz" gibi konuşmalar yerine canlı yayında videoyu görünce Holmes'un söylemlerine gülerek cevap vermiş. Ayrıyeten takımların çekildiği sıradaki bu videoyu da buraya bırakıyorum ki sizde bu kafa yapısına sahip ekibin aslında çocukları nasıl etkileyebileceğini düşünün;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu açmanız güzel olmuş, açıkçası ben utandım ve bu kadro konusunda bu kadar bilinçli değildim ve yayını canlı eğlenerek izleyenlerdendim ancak olaylardan sonra izlesem de ve şampiyon olsak da artık o eğlenceyi veremez çünkü artık iş işten geçti. Asıl merak ettiğim şey Pique'nin elimde daha video var dediği şeyi merak ediyorum daha ötesi ne olabilir diye...?

Yüksek ihtimalle ekipten birileri kızların yanına falan gidip rahatsız etmişlerdir. Bu ekibin kafa yapısı Afgan olsa da kendileri Afgan değil o kadar da ileri gittiklerini düşünmüyorum. En ama en çok kızdığım şeyde Holmes'un canlı yayında maç hakkında sorulan sorulara cevap verirken arada bir "havuzu çeksem var ya, arkamda bir kızlar var" gibi söylemleri oldu. Canım kardeşim sen ne yaşadın da gittiğin andan beridir çektiğin hikayede, canlı yayında bunlardan bahsedip duruyorsun.

O video başka bir olay için. Tuğkan'ın dediğine göre. 3-5 kişi bir haltlar yemiş, herkes gündeme taşıyor bizi temsil edemediniz falan diyorlar. Kim ki bunlar beni temsil etsin? Boş boş gündeme getiriliyor. Salın ağa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tuğkan abi açıklama yaptı video onlarla alakalı değilmiş.

Bizi temsil edip edemeyecekleri hakkında bir yorum yapmak saçma. Çünkü şu an oradalar ve bizi temsil ediyorlar. Gördüğüm kadarıyla da ekip veya holmes değil direkt olarak bütün Türklere kaldı bu olay.

Ben de kendi fikrimi söyleyeyim: Bu olay artık kimsenin umurunda değil.

Pique ile de konuşmuş, Pique'nin kendisi de bir sorun olmadığını söylemiş. Video onunla bile alakalı değilmiş. Maçlara odaklanın demiş. Karşı tarafa da kaç kez özür dilediler, olay çoktan kapanmış yani.

Bizim milletten kişiler hariç başka hiçbir yerde konuşulduğunu görmedim daha şu aralar.

Hocam asıl trajikomik kısmı ise 22-23 saat boyunca hikayenin silinmemiş olması, kimse mi aklına getirmedi neden böyle bir hikaye çektik ,diye çok garip.

Şu yayıncı tayfası kadar boş beleş bir insan topluluğu görmedim kim ünlü ediyor abi bunları? A101 de kasiyer bile olamayacak adamların kazandığı paraları, bindikleri arabaları falan duyunca gençler adına üzülüyorum valla. Kimleri ünlü ettiğinize dikkat edin derim. Elraenn için demiyorum tabi biraz genele olan sitemimi yazdım.

Sohbetleri güzel, eğlendirmeyi biliyorlar.

Bu dediğiniz komedyenler boş beleş insanlar gibi bir şeye dönüyor. Onların da tek yaptığı insan eğlendirmek sonuçta.

Arkada canlı bir ses olması güzel geliyor bazen.

Salın insanları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…