Holmes olayı hakkında düşüncelerim

Bizim milletten kişiler hariç başka hiçbir yerde konuşulduğunu görmedim daha şu aralar.

İsterse dünyada isterse Bayburt da olay olsun. Yaşanılan olay tam bir rezillik. Olay Hepimizin gitmelerini istediğimiz Afgan'ların kafa yapısına sahip türklerin Türk olması. Hatta bu insanların ünlü olması.

İsterse dünyada isterse Bayburt da olay olsun. Yaşanılan olay tam bir rezillik. Hepimizin gitmelerini istediğimiz Afgan'lara benziyor olmamız.
Tamam da asıl olayla ilgili taraflar artık konuşmuyor. Onu diyorum, kapandı konu. Kimse Holmes öyle dedi diye aylarca konuşup takımı turnuvadan atmayacak yani.

Savunmak için demiyorum. Asıl ilgili tarafların hiç ses çıkarmayıp bazı kişilerin bu kadar ses çıkarmasına şaşırıyorum sadece. Yanlış anlamayın sizi kastetmedim. Diğer laf atmaya yer arayan bazı insanlar var amacı drama olan.

Son düzenleme:
Sen şaka mı yapıyorsun? :D bu olayı yaşayan takımın bu kadar umurunda değildir diyorum. Benim de umurumda değil.

Bu kadar önemsediğinizi tahmin edemedim açıkçası. Bir de nereden bileyim sizin bu olayla takımı ilişkilendirmediğinizi? Müneccim miyim?

Okurken beynimi kapattım. Arkadaş diyor ki bunların kafayapısı böyle Afgan'dan farkları yok gibi. Ekibin iç yüzü böyle ve tepki göstermedikleri için onlara garip bir olay değil. Siz diyorsunuz ki kimsenin umurunda değil kapatın?

Ibai dünyanın en çok izlenen yayıncısı ispanyol. Ellerinde kanıt var diyorlardı o herif tek kötü lafında emin olun Afgan'dan hallice bakarlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam savunmaya çalışan yok bence. Sadece kimsenin bu kadar umurunda olmadı bu olay dedim. Demez olaydım.

@Truvalıadam

Üslubunuza bir dikkat edin. 1000 IQ'nuzla yazdığınız şeyde zilyon tane hata var. Daha Türkçeyi doğru düzgün kullanamıyorsunuz, gelmişsiniz bana laf yetiştiriyorsunuz.

Konuyu kapatın falan demedim. Random bir Holmes'in dediği kimsenin bu kadar umurunda değil dedim. Laflarımı da çarpıtmayın.

Hiç derdiniz yok mu da kendinize bunu dert ediniyorsunuz?

Random bir Holmes'in dediklerini veya başkasının yaptıklarını bu kadar takmayın veya kendinizi üzmeyin.

Ve tabii ki rahatsız etti beni ama o kadar derdim varken birisi bir şey demiş diye kafayı ona mı takayım sizin gibi? Ne derse desin, bana ne? Bir şey yapabilecek miyim sanki Technopat'ta yazarak veya kendi başıma düşünerek?

Mesela işlerim var yarına bir sürü. Bunu mu takayım kafaya? Holmes Latin kızlar çok güzel demiş, taciz etmiş diye mi düşüneyim?

Bunu söylemeye çalışıyorum aslında ama siz çok ciddiye almışsınız olayı.

Şu yayıncı tayfası kadar boş beleş bir insan topluluğu görmedim kim ünlü ediyor abi bunları? A101 de kasiyer bile olamayacak adamların kazandığı paraları, bindikleri arabaları falan duyunca gençler adına üzülüyorum valla. Kimleri ünlü ettiğinize dikkat edin derim. Elraenn için demiyorum tabi biraz genele olan sitemimi yazdım.

Ooy yazılacak her seyi yazmıssın. Veletler doyamıyor su rezillere.

Hepinizin gördüğünü düşündüğüm gerçek anlamda bir rezillik hakkında kendi fikrimi paylaşacağım.

Öncelikle söylemeliyim ki Elraen'in attığı hikayede "bir kişinin yaptığı herkese yüklenemez" sözü tamamen bu olay benimle alakalı değil ha, bakın ben yapmadım bu yaptı demek gibi. Bütün yayınlarda iğrenç cinsel kadın esprileri olsun, cinsel aşağılamalar olsun bu ekibin zaten böyle olduğunu ilk günlerden beridir biliyordum.

Bu olayları bütün erkekler konuşur ama gidip bunu yayınlarda halka açık şekilde konuşmazsın. Bu bildiğin sapıklık ve azgınlıktır. İnsanları beraber takıldıkları kişilerden tanıyabilirsiniz. Bu ekibin çoğunluğu bu tarz şakalarda gülüp geçiyordu. Yayınlarının %90'ında cinsellik hakkında küfürler, konuşmalar, espriler yapan Elraen'e gülen 18 yaşındaki güzelim kardeşlerim sosyal medyada avukatlık yaptığı için babacan, bilgili birisiymiş gibi gözüken ama aslında hepimizin gördüğü Afgan kafa yapısında bir ekip olduklarını sanırım anlamışsınızdır.

Yayınların içeriği dış dünyaya açılınca yaşanılan rezilliği gördüğünüze göre umarım artık tepki gösterirsiniz. Bu olayı direkt olarak Elraen'in suçuymuş gibi anlattığımın farkındayım çünkü bu adam ekibin patronu. Holmes'un attığı hikayeleri görmemiş olma ihtimali yok. Görüp de "kardeşim bak bunlar böyle yapılmaz, milletin karısı hakkında bu şekilde konuşulmaz" gibi konuşmalar yerine canlı yayında videoyu görünce Holmes'un söylemlerine gülerek cevap vermiş. Ayrıyeten takımların çekildiği sıradaki bu videoyu da buraya bırakıyorum ki sizde bu kafa yapısına sahip ekibin aslında çocukları nasıl etkileyebileceğini düşünün;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İtalya' da bir erkek bir kıza "leydim, dolgun bacaklarınızdaki terin güneşte oluşturduğu parıltı cennetin parıltısına denk!" gibi bir cümle kurduğunda ona çapkın ve flörtçü diyorlar. Böyle bir sözü Türkiyede kendini erkek zanneden fakat hem fiziksel hem zihinsel olarak sinek gibi güçsüz müsvettelerin yanında etse muhtemelen o kişiye 1v170 atıp, bir şey oldukları sanrısına kapılırlar. Senin gibi white knighting yapan insanlara ihtiyacımız yok. Seni kim zorbaladı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı