Holmes olayı hakkında düşüncelerim

Tebrikler tacizi meşrulaştırmaya çalışmanız sizi de potansiyel tacizci yapıyor. Git bir tedavi gör.

İtalya'da bir erkek bir kıza "leydim, dolgun bacaklarınızdaki terin güneşte oluşturduğu parıltı cennetin parıltısına denk!" gibi bir cümle kurduğunda ona çapkın ve flörtçü diyorlar.

Japonya'da da "önce maçta sizi alacağız sonra karılarınızı" sözünü söyleyen erkeklerede tapıyorlarmış.

Son düzenleme:
Tebrikler tacizi meşrulaştırmaya çalışmanız sizi de potansiyel tacizci yapıyor. Git bir tedavi gör.
Tedavi görmesi gereken sizsiniz. Adam olan bir olayı yazmış, yazdığı şeyle tacizin veya Afganlığın uzaktan yakından sağından solundan önünden arkasından alakası yok. En komiği de böyle duyar kasıp Holmes’e vatan hainiymiş gibi davrananların aynı muhabbetleri zaten kendi arasında yapması.
Holmes’ü savunmuyorum bu arada yaptığı yanlış tabii ki ama fazla abartılıyor.

Yazdıklarımı okusaydınız bu muhabbetin zaten erkekler arasında yapıldığından bahsettiğimi görürsünüz. Arkadaşın yazdığı yazı resmen İtalyan'larda bir şey olmuyorda holmes yapınca mı bir şey oluyora denk geliyor. Bu tam bir saçmalık. Ortadaki şey ne bir muhabbet ne de bir iltifat. Bu bir taciz taciz aklınız almıyor mu bunu ya? Adam göz göre göre milletin karısına laf etmiş. Ekip olarak hepsi bunları görse bile sessiz kalmış. Bunu fark edemeyecek kadar kör müsünüz? Bu olayın TR'de gerçekleşen hiçbir taciz haberinden farkı yok. Bu adamların kafa yapısı bu. Olay muhabbetin dışına çıkmış ve yurt dışına taşınmış.

Adam o sırada takımın ilk maçıyla uğraşıyor, bir de Holmes ile mi uğraşsın? Maçtan sonra maçtaki gerginliğin neden olduğunu da anlamaya çalışıp sonra da Holmes’ü kovdu zaten. Ne istiyorsunuz daha? Milleti eleştirmeye yer aramayın.

Holmesın kavga anılarından bir sözüdür ben bir kıza kötü davranamam benim küçük kız kardeşim var hep şöyle düşünürüm aynısı kardeşime yapılsa ne hissedirim diye düşünürüm dediği bayağı bir canlı yayın var.

Linç olayı olmasa holmes hakkında en ufak bir şey demeyecekti çünkü atılan hikayelere ve canlı yayındaki sözlere kendisi de kahkahalar atarak gülüyor. Holmes'ün kovulup kovulmaması en ufak umurumda değil. Bu ekibin kafa yapısının nasıl olduğunu gözler önüne serdiği için holmes hakkında olumlu bile düşünüyorum.

Laf yapmak kadar basit bir şey yok. Bende burada böyle konuşuyorum ama içimi hiç kimse bilemez. O yüzden bu ekibin bu tarz olaylarda iki güzel lafına inanmak bu dakikadan sonra mantıksız.

Arkadaş ekibin bu olayları önceden görüp bir şey dememesinden bahsediyor ki haklı da. Ne kadar görmezden gelip büyütmek istemeseler bile bu öyle yapılabilecek bir durum değil. Umarım Tuğkan abi bunları ilk gördükten sonra ve bu olaylar büyümeden önce Holmes ile en azından bir gidip konuşmuştur. Her ne kadar rezalet bir durum olsa da adamın bayağı eski bir arkadaşı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…