Holysubs kapandı!

Ya o animeden örnek verdim aklıma o geldi şu anlık çünkü çok düşünmedim. Ama izleyin ben tavsiye ederim süper cidden.
Özel mangaların animesinin çıkmamasının 2 sebebi oluyor genelde: Ya mangaka izin vermiyor ya da sıkıntılı bir mangadır. Mesela vagabondun mangakası animesinin olmasını istemiyor. Ya da juujika no rokunin mangası çıkamaz zaten çok sakıncalı işler var başta çünkü. Ben açıkçası the climber mangasının animesinin çıkmasını isterim fakat o da izin sebebiyle yapılmayacaktır gerçi bununla alakalı hiç açıklama görmedim.

Yok be hocam piyasada bir sürü güzel manga var. Ama piyasa hızlı talep istediğinden yapmıyorlar. Sen mesela bir gooner'sın diyelim ful ayak güzel bir anime kızı olanı mı tercih edersin yoksa mangası uzun süren hikayesi ağır olanı mı? Böyle düşün. Animeler bunlara kaydı ful. O dediğin seriyi de izlerim YKS bitsin 3 4 ay ful izleyeceğim.

İlgili video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Eski fansublardan kalan sayılı birkaç fansubtu. Ben en çok anisekaiye üzülmüştüm. Ondan sonra kapatılmalara alıştım zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı