Home Office çalışmak

Makaleler
49
Yazılıma bir aralar sarmıştım. Python, C# ve HTML ile uğraştım. Sadece giriş seviyesi olarak biliyorum. Ayrıca dikkatim dağınık. Üstüne psikiyatrik ilaçlar kullandığım için dikkatim iyice dağıldı. Bilgisayar mühendisliği kazanamam. 5 yıldır ders yüzü görmüyorum. Ders temelim 0(sıfır). Yani yok. Home Office şeklinde bir yerden başlamak istiyorum.

En kolay bölümün 'front end developer' kısmının olduğunu düşünüyorum. Grup çalışmasına ayak uyduramıyorum. Sebebi ise bireysel çalışmayı seviyorum. Bana bir görev verecekler ve ben sadece ondan sorumlu olacağım. Bu şekilde istiyorum. Online olması benim açımdan daha rahat olacak. İlk başlarda parayı azırganmam ama belli bir süreden sonra asgari ücret verirler sanırım.

Bu arada diplomasız olarak çalışmak istiyorum. Bunu da belirtmek isterim. İş imkanları nasıldır?

Dediğim gibi acemi olduğum zamanlar az bir şey vereceklerini biliyorum. Ama ilerisi nasıl olur; Allah bilir. Bireysel olacak üstte belirttiğim gibi. Tek başıma daha rahat oluyor.

Hangi dilleri öğrenmemi tavsiye edersiniz? 2 yazılım dilini aynı anda öğrenmek istiyorum. Tabii hemen olmayacağının farkındayım. Daha işin başındayım. Ve bunun farkındayım.

Home Office istiyorum sadece. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller...

Akademik temel yok, yalnizca giris seviye programlama biliyorsun ancak alacagin ucret, calisacagin sektor, calisma yontemin hakkinda keskin beklentiler belirlemissin.

Herhangi bir diplomatik iliskide karsi tarafa sart kosabilmen icin elinde bir koz olmali. Sende sart var, koz yok.

O yuzden tavsiyem, is ilanlarinda beklenileni yerine getirebilecek seviyeye kadar kendi kendini egitip, teknik birikimin uzerine biraz da tavsiye ekledikten sonra bu beklenti icine girmen.

Egitim + teknik kabiliyet + tecrube => Ondan sonra gorusmelerde sunu bekliyorum demeye baslayabilirsin.

Elini sallasan giris seviyesi "yazilimci"'ya carpiyor zira.

Şehzade Mehmed merhaba. Açtığın konuyu okudum. Yazdıklarının abartısız tamamı en ince ayrıntılarına kadar beni tarif ediyor. Çok benzer durumdayız ve hedefimiz aynı. Forumlara mesaj yazmak ya da tanımadığım insanlarla iletişime geçmek hiç adetim değil ama hikayen bana o kadar benzer ki dayanamayıp yazdım. 9 aydır frontend developer olmaya çalışıyorum :)

Grup çalışmasına ayak uyduramıyorum. Sebebi ise bireysel çalışmayı seviyorum. Bana bir görev verecekler ve ben sadece ondan sorumlu olacağım.

Bu şekilde düşündüğün sürece agile bir takımın parçası olman mümkün değil.

İyi bir yazılım ekibi sürekli birbirlerinin kodlarını inceler, pair programming yapar ve gerekirse birbirlerinin bug'larını çözer.

Senin cümlelerine göre sana en uygun çalışma biçimi freelancer çalışman olarak görünüyor.

Yazılıma bir aralar sarmıştım. Python, C# ve HTML ile uğraştım. Sadece giriş seviyesi olarak biliyorum. Ayrıca dikkatim dağınık. Üstüne psikiyatrik ilaçlar kullandığım için dikkatim iyice dağıldı. Bilgisayar mühendisliği kazanamam. 5 yıldır ders yüzü görmüyorum. Ders temelim 0(sıfır). Yani yok. Home Office şeklinde bir yerden başlamak istiyorum.

En kolay bölümün 'front end developer' kısmının olduğunu düşünüyorum. Grup çalışmasına ayak uyduramıyorum. Sebebi ise bireysel çalışmayı seviyorum. Bana bir görev verecekler ve ben sadece ondan sorumlu olacağım. Bu şekilde istiyorum. Online olması benim açımdan daha rahat olacak. İlk başlarda parayı azırganmam ama belli bir süreden sonra asgari ücret verirler sanırım.

Bu arada diplomasız olarak çalışmak istiyorum. Bunu da belirtmek isterim. İş imkanları nasıldır?

Dediğim gibi acemi olduğum zamanlar az bir şey vereceklerini biliyorum. Ama ilerisi nasıl olur; Allah bilir. Bireysel olacak üstte belirttiğim gibi. Tek başıma daha rahat oluyor.

Hangi dilleri öğrenmemi tavsiye edersiniz? 2 yazılım dilini aynı anda öğrenmek istiyorum. Tabii hemen olmayacağının farkındayım. Daha işin başındayım. Ve bunun farkındayım.

Home Office istiyorum sadece. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi sosyaller...

Tek çaren freelancer olmak freelancer web sitesi tasarım yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı