w1nglessbird Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Benim Windows Türkçe ama İngilizce yapmam gerekiyor ama Home Single Language. Nasıl değiştirebilirim format atmadan?
Benim Windows Türkçe ama İngilizce yapmam gerekiyor ama Home Single Language. Nasıl değiştirebilirim format atmadan?
ffreaky Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #2 Ben de internetten bir sürü yerden araştırdım ama sanırım çözümü yok. Varsa haber verin lütfen. Artı 0 Eksi
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 18 Mart 2021 #3 Adı üstünde "single language" değil mi? Artı 0 Eksi
Sipahimsi Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 114 18 Mart 2021 #4 w1nglessbird dedi: Benim Windows Türkçe ama İngilizce yapmam gerekiyor ama Home Single Language. Nasıl değiştirebilirim format atmadan? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle imkansız değiştirilebiliyor olsa "single language" demezler. Başka bir windows sürümüne yükselt yaparak format atabilirsiniz ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama işe yarayacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
w1nglessbird dedi: Benim Windows Türkçe ama İngilizce yapmam gerekiyor ama Home Single Language. Nasıl değiştirebilirim format atmadan? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle imkansız değiştirilebiliyor olsa "single language" demezler. Başka bir windows sürümüne yükselt yaparak format atabilirsiniz ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama işe yarayacağını düşünüyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #5 Hocam, maalesef tek dil desteği ile birlikte geliyor. Temiz kurulum gerekir. Daha önce de çok yöntem deneyenler oldu fakat sonuç hüsran. Artı 0 Eksi
Hocam, maalesef tek dil desteği ile birlikte geliyor. Temiz kurulum gerekir. Daha önce de çok yöntem deneyenler oldu fakat sonuç hüsran.