Çözüldü Home tuşu çalışmayan iPhone, Apple logosunda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

maleniaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar annemin telefonuna 5 s format atacaktım artık kullanmadığı için. Telefonun Home tuşu bozuk. Format atarken Apple logosunda kaldı. Kaç saattir böyle kurtarma moduna da alamıyorum Home tuşu bozuk olduğu için. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3U Tools diye bir yazılım var. Onunla DFU moda alabilir ya da çıkabilirsin. İşin bitince bilgisayarından silmeni tavsiye ederim. Zira Çin sunucularıyla çok haşır neşir oluyor. (Butona basmadan alabiliyor diye hatırlıyorum sanki.)

1.PNG

60 TL falanmış Home tuşu. İşçilikle 100 falan olur herhalde. Müsait olunca yaptırtmayı düşünün. (Parmak izi okumayan 20 TL olanları da var o daha ucuz.)
Merhaba arkadaşlar annemin telefonuna 5 s format atacaktım artık kullanmadığı için. Telefonun Home tuşu bozuk. Format atarken Apple logosunda kaldı. Kaç saattir böyle kurtarma moduna da alamıyorum Home tuşu bozuk olduğu için. Ne yapmalıyım?

Bir program vardı ne kadar güvenli bilemem cihazı dfu moda sokuyordu bir araştırırsanız bulursunuz.

Sanırım i tunes ile yazılım atılabiliyordu. Bu video işine yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bu arada tam emin değilim bence biraz daha araştır.
Home tuşunu acilen yaptır yoksa telefon kullanılmaz hale gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunun için Home tuşu gerekiyor.

3U Tools diye bir yazılım var. Onunla DFU moda alabilir ya da çıkabilirsin. İşin bitince bilgisayarından silmeni tavsiye ederim. Zira Çin sunucularıyla çok haşır neşir oluyor. (Butona basmadan alabiliyor diye hatırlıyorum sanki.)

1.PNG

60 TL falanmış Home tuşu. İşçilikle 100 falan olur herhalde. Müsait olunca yaptırtmayı düşünün. (Parmak izi okumayan 20 TL olanları da var o daha ucuz.)

Son düzenleme:
Çözüm

Bunu denemiştim olmamıştı maalesef.
3U Tools diye bir yazılım var. Onunla dfu moda alabilir ya da çıkabilirsin. İşin bitince bilgisayarından silmeni tavsiye ederim. Zira Çin sunucularıyla çok haşır neşir oluyor. (butona basmadan alabiliyor diye hatırlıyorum sanki.)
Eki Görüntüle 1324199

Deniyorum şu an.
3U Tools diye bir yazılım var. Onunla dfu moda alabilir ya da çıkabilirsin. İşin bitince bilgisayarından silmeni tavsiye ederim. Zira Çin sunucularıyla çok haşır neşir oluyor. (butona basmadan alabiliyor diye hatırlıyorum sanki.)

Eki Görüntüle 1324199

60 TL falanmış Home tuşu. İşçilikle 100 falan olur herhalde. Müsait olunca yaptırtmayı düşünün. (parmak izi okumayan 20 TL olanları da var o daha ucuz.)

Hocam teşekkürler şu an kurtarma moduna aldım ITunes'dan geri yüklüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı