Homefront The Revolution Türkçe Yama var mı?

Clemandtime

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben birkaç gün önce homefront the revolution aldım fakat türkçe yamasını bulamadım. varsa atarsanız mutlu olurum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende araştırdım yoktu şuan indirime girmiş ilk oyununu aldım onda varmış oyunçeviride

oyun çeviri linkinde virüs var onu geçtim exe de 3tane virüs var mecbur yamasız oynıycaz

Son düzenleme:
Artık Homefront: The Revolution'ın Türkçe yaması var. (Kaliteli Düzenlenmiş Translate Çeviridir.) Yama Sinnerclown sitesinde erken eşimli yama bölümüne eklenmiş durumdadır. Siteye bağış yaparak yamaya ulaşabilirsiniz.

Yama sayfası:

Bağış yapma gerekliliği hakkındaki yazımızı da okumanızı rica ediyoruz. Kendim de bağış yapmış bir kullanıcıyım.

Artık Homefront: The Revolution'ın Türkçe yaması var. (Kaliteli Düzenlenmiş Translate Çeviridir.) Yama Sinnerclown sitesinde erken eşimli yama bölümüne eklenmiş durumdadır. Siteye bağış yaparak yamaya ulaşabilirsiniz.

Yama sayfası:

Bağış yapma gerekliliği hakkındaki yazımızı da okumanızı rica ediyoruz. Kendim de bağış yapmış bir kullanıcıyım.

Homefront The Revolution İçin Türkçe Yama Yayınlandı. Destek olup SinnerClown Sitesinden Ulaşabilirsiniz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı