Sürprizbozan Homelander hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Wexiar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.435
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Bu karakter hakkında ne düşünüyorsunuz?

Moderasyon notu: Konuda Homelander karakteri hakkında spoiler verilebileceği ihtimalinden ötürü sürprizbozan ön eki eklenmiştir.

Popüler kültürün olduğu herhangi bir şeyi izlemiyorum.

Hocam emin olun izlemelisiniz. Popüler kültürü bir kenara bırakıp izleyin. Bence çok güzel bir süper kahraman dizisi.

Bence kendi içinde hala insancıl biri, fakat onu yetiştirme yöntemlerinden dolayı böyle oldu. Herkesin ona başarısızsın, işe yaramazsın vs. demesi bu hale getirdi. Adamın babası bile hayal kırıklığısın diyor :D Kısaca etrafındaki insanlar yüzünden bu hale gelen biri. Çocukluğunda aynı Ryan gibiymiş. Ama ben onca zalimliğine rağmen nedense seviyorum :) Dizide doğru kişileri öldürüyor gibi geldi bana.

Hocam emin olun izlemelisiniz. Popüler kültürü bir kenara bırakıp izleyin. Bence çok güzel bir süper kahraman dizisi.

Bence kendi içinde hala insancıl biri, fakat onu yetiştirme yöntemlerinden dolayı böyle oldu. Herkesin ona başarısızsın, işe yaramazsın vs. demesi bu hale getirdi. Adamın babası bile hayal kırıklığısın diyor :D Kısaca etrafındaki insanlar yüzünden bu hale gelen biri. Çocukluğunda aynı Ryan gibiymiş. Ama ben onca zalimliğine rağmen nedense seviyorum :) Dizide doğru kişileri öldürüyor gibi geldi bana.
Süper KAHRAMAN mı :D pek kahraman diyemiyorum ben.

Ben Homelander'a baktığımda tehlikeli bir çocuk görüyorum. Uzun zamandır bu kadar sevdiğim bir karakter olmamıştı. Dizide Butcher 1, Homelander 2 benim için. Sürekli bir şeyler söyletilmeye çalışılmış, kontrol edilmeye çalışılmış bir Villain bence. Psikolojik sorunları var ve mutlu görünmeye çalışıyor. Ayrıca en iyisi olmak istiyor. Bir aileye ihtiyacı vardı ama ne olduğunu gördük. Kameralara oynayan bir süper kahraman Villain diyebilirim. İlk izlediğimde çakma Superman demiştim ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı