Homepod Mini alınır mı?

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar halihazırda Apple ekosistemim var. AirPods, Apple Watch, iPhone şeklinde ve yavaş yavaş evi daha doğrusu odamı akıllandırmak istiyorum ve müzik dinlemeyi seviyorum. Hoparlör almam gerekiyor. Hoparlörlere bakarken birden Homepod Mini aklıma geldi ve 3200 TL'ye buldum ve sitenin kendisi satıyor sıfır olarak. Sizce alınır mı? Ses kalitesi iyi mi yüksek mi?

çok teşekkür ederim eski forumunuzda sormuştum gerek kalmadı cevap vermişsiniz akıllı ürünle ile denedinizmi peki stabil çalışıyormu ve ses kalitesi dışında yüksek seslimi?
Ses kalitesi iyi, yüksekliğide gayet yeterli ama odamı diskoya çevireyim dersen o kadarda değil derim, ama full sestede komşuları rahatsız edecek düzeye çıkıyor.

Ses kalitesi iyi, yüksekliğide gayet yeterli ama odamı diskoya çevireyim dersen o kadarda değil derim, ama full sestede komşuları rahatsız edecek düzeye çıkıyor.
hmm anladım amacım şu çünkü hem akıllı şeyleri kontrol edeyim hem telefonla bağlı olsun istediğim şeyleri yapsın ve güzel bi sesi olsun hoparlör olarak kullanayım istiyorum minik olduğu içinde ses konusunda emin olamamıştım beni aydınlattığın için sağol.

hmm anladım amacım şu çünkü hem akıllı şeyleri kontrol edeyim hem telefonla bağlı olsun istediğim şeyleri yapsın ve güzel bi sesi olsun hoparlör olarak kullanayım istiyorum minik olduğu içinde ses konusunda emin olamamıştım beni aydınlattığın için sağol.
Ve bu özellikleri olan bu fiyata başka hoparlör yok çok beğendim alıcam yakın sürede tekrar teşekkür ederi.

Ve bu özellikleri olan bu fiyata başka hoparlör yok çok beğendim alıcam yakın sürede tekrar teşekkür ederi.
son bir sorum var istediğim zaman bilgisayara bluetooth ile falan bağlayabilir miyim?

Son düzenleme:

son bir sorum var istediğim zaman bilgisayara bluetooth ile falan bağlayabilir miyim?
Windows'a bağlanmaz ama mac'e bağlayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı