Hometech wi 10 Windows 7 destekler mi?

453482

Kilopat
Makaleler
17
Yer
Türkiye, Ankara
Merhaba,

Elimde bir tane Hometech wi 10 cihaz var ve içinde Windows 10 yüklü ama güncellemeler geldikten sonra cihaz acayip yavaşlamaya başladı. Ve benim de aklıma ilk olarak Windows 8.1 geldi. Denedim yüklendi ama destekli driver bulamadım. İnternette biraz araştırdım ve bir tane video buldum. Video şöyle dedi "bu cihaza Windows 7 yükleyebilirsiniz büyük ihtimalle çünkü Windows 10 ile Windows 7 neredeyse aynı. Ama XP veya Vista yükleyemezsiniz." Sizce yüklenir mi ve dokunmatik ekran Windows 10'dan daha konforlu olur mu ya da direkt Windows 7'de desteği olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 için dokunmatik sürücüsü olmaybilir. Dokunmatik için tasarlanmış sürümler Windows 8 ile başladı. Arayüz kullanımı buna göre optimize edildi. Bu nedenle Windows 7 yüklemeniz yerine Windows 10 temiz kurulum ile cihaza son güncellemeleri sıfırdan kurmanızı öneririm. Sorunuza gelecek olursak teorik olarak evet Windows 7 bu cihazda çalışacaktır, kurulabilir.

Merhaba,

Elimde bir tane Hometech wi 10 cihaz var ve içinde Windows 10 yüklü ama güncellemeler geldikten sonra cihaz acayip yavaşlamaya başladı. Ve benim de aklıma ilk olarak Windows 8.1 geldi. Denedim yüklendi ama destekli driver bulamadım. İnternette biraz araştırdım ve bir tane video buldum. Video şöyle dedi "bu cihaza Windows 7 yükleyebilirsiniz büyük ihtimalle çünkü Windows 10 ile Windows 7 neredeyse aynı. Ama XP veya Vista yükleyemezsiniz." Sizce yüklenir mi ve dokunmatik ekran Windows 10'dan daha konforlu olur mu ya da direkt Windows 7'de desteği olur mu?
Windows 8.1 RT kurun.

Merhaba,

Kim Windows 7 ile Windows 10'a benzer demiş merak ettim. O 10 ile 8 benzer demiş olmasın. Windows 10 1909 kurun en kötü.

Desteklemiyor, Windows 10 LTSB 2016 kurun.
Desteklemez. Yüklesen bile USB'ler çalışmaz sürücüleri bulamazsın.
Tamam teşekkür ederim.
Windows 8.1 RT kurun.
Tamam şimdi deneyeceğim.
Kim Windows 7 ile Windows 10'a benzer demiş merak ettim. O 10 ile 8 benzer demiş olmasın. Windows 10 1909 kurun en kötü.
Bana da saçma geldi çünkü biri NT 6.0 (yanlış olabilir) biri NT 10.0 kullanıyor.

Bana da saçma geldi çünkü biri NT 6.0 (yanlış olabilir) biri NT 10.0 kullanıyor.

NT 6.0'ı Vista kullanıyor Windows 7 ise NT 6.1 normalde Windows 10 NT 6.4 olacaktı ama sonra NT 10.0'a yükselttiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı