Hometech Wi10 UEFI Windows 10 USB Boot Sorunu

İyi günler. Bendede hometech 600 bulunmakta. Aynı sorun bendede var ne yazıkki bilgisayar çok kastığı için Windows 7 atmayı düşündüm ama yok olmuyor sadece Windows 10 64 sürümü görüyor. Sanırım sürücüler sadece Windows 10 ile uyumlu olduğu için başka işletim sistemi atılmasın diye kitlemiş olabilirler.

HDD kullanıyorsan SSD almanı tavsiye ederim.

Ssd var zaten işlemci kullanımı yüzünden rahat kullanılmıyo işlemci sürekli %100 oluyo

Hometech WI10 UEFI arayüzünü açmak için cihaz tamamen kapalı durumdayken şu tuş kombinasyonuna aynı anda basılı tutulmalıdır. HT UEFI başlangıç logosu belirdiğinde logo üzerinde bir bildirim gözükerek UEFI menü ekranı açılacaktır.
Esc+F2+Güç açma tuşu.
Not: Bu cihaz sadece UEFI için oluşturulmuş medyaları görmektedir.
Oluşturulan UEFI medyaları bu cihazda açmak için UEFI menüsündeki Boot manager butonuna çift dokunarak açılan bölümde ilgili aygıtı seçerek UEFI medyanızı boot edebilirsiniz., saygılar

bende hometech wi 101 tüm driverlar var bana mail atın fyyozgat66@gmail.com
bende hometech wi 101 driverlar var mail. atın fyyozgat66@gmail.com

Hocam naptiysam Windows formati atamadim nasıl bir tablet bu yapa bilen var mı ???

Hocam naptiysam Windows formati atamadim nasıl bir tablet bu yapa bilen var mı ???

Ben bir arkadaşın Wi10 PC'sine Windows 1809'u yüklemiştim. Ancak öyle kolay olmuyor, öncelikle kurulum medyasındaki wim görüntü dosyalarına ve hatta install.wim'deki recovery amaçlı kullanılan wim dosyasına dahi ilgili tüm driverlerini entegre etmeniz lazım ki böylelikle kurulum sırasında dokunmatik ekran çalışacak ve fareye ihtiyacınız olmayacak ayrıca sonradan driver kurmanız da gerekmeyecektir. Eğer recovery için kullanılan wim görüntüsüne driverleri entegre etmezseniz Windows uefi menüsünü dokunmatik ekran ile kullanamazsınız. Bahsettiğim işlemleri uygulayacak olursanız NTLite uygulamasını kullanmanızı öneririm.

Ek olarak, cihazın kendi boot menüsünü açmak için şurada açıklama yapmıştım:

Kolay gelsin

Son düzenleme:
Cihazda Z3735F işlemci var. Bu bağlamda 64 Bit Windows destekliyor olmalı. Bunun için Enforce Secure Boot ayarını Enabled yapman gerekebilir.
Selamlar Recep bey
Burada bahsettiğiniz ayarı değiştiremiyorum değiştirsem bile restart edip baktığımda ayar eski hale gelmiş oluyor
Bu konuya neden geldim Mojave yükleme konunuzu okudum gerekli yazılımları indirdim USB oluşturdum ancak yüklemeye çalıştığım sistem ( sizin bahsettiğiniz işlemciye sahip) sadece 32bit efi dosyalarını tanıyarak ön yükleme yapıyor

Daha önce Windows ve linux-Ubuntu işletim sistemlerinin 64 bit olan disk imajlarının içerisine 32efi kopyalayarak yükledim ve sorunsuzca kullandım.
Elimdeki cihaz 32bit uefi dosyasını tanıyarak boot ediyor ya bu ayarı değiştirmem lazım yada sizin hazırlamış olduğunu Mojave imaj içerisindeki 64bit olan efi dosyasının 32 bit olanı ki varsa hazırladığım boot USB sinin içerisine yerleştirmem lazım saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…