Hometech WIl10'a nasıl Windows 8.1 yüklenir?

Treja

Centipat
Daha fazla  
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
32gb hdd
İşlemci
Intel Atom Z3735F
Elime bir Hometech WI10 cihaz geçti. Boot tuşu hakkında hiçbir fikrim yok. Windows 8.1 kursam bilgisayarın daha hızlı açılacağını ve daha iyi performanslı olacağını düşünüyorum. Tabii ki Linux kurabilmemin bir yolu var ise harika olur. Daha önce çok fazla Linux test ettim. Fedora ağır gelebilir o yüzden Mint kurabilirsem çok güzel olur. Ama Linux açamazsa dediğim gibi Windows 8.1 kurabilirim. Dokunmatiği tamamen kapalı. Bunu nasıl formatlayabilirim? Bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı ne için kullanırsın? Bu bilgisayar ile anca internette falan gezinirsin.
Windows 8.1 x86 kurabilirsin, Linux'tan anlamıyorum ama Linux bir tablet bilgisayarda ne kadar iyi çalışabilir..?

Sürücülerin.
1684145181899.png

"Sürücü içeren ZIP dosyasını doğrudan yükleme"ye basın lütfen. Sürücüleri kendi elinizle kurun.

Boot tuşu muhtemelen "Delete"dir.

Aslında araştıra araştıra Windows 8.1 için driverları zaten buldum şu an stabil çalışıyor. Boot tuşu bulamadığım içi Windows ayarlarından gelişmiş başlangıcı seçip oradan USB'yi seçtim ve çalıştı. Linux konusunda bence kaynak kullanımı konusunda çok daha iyi. Birkaç Linux USB'si denedim (Linux Mint Cinnamon, Linux Mint Xfce) onlar çalışmadı. Fedora dağıtımını denediğimde tanıdı ama Linux'u başlatamadı. Şu an 8.1'den mutluyum. Eğer kullanacak başka birisi varsa bu videodaki driverları kurdum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı