Homofobik misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır değilim. Ancak bu yürüyüşler falan çok saçma şeyler bana göre. Türkiye'de bu iş artık şuna döndü "LGBT desteklemiyorsan yobazsın, destekliyorsan elitsin" gibi oldu. Bundandır ki artık çoğu ünlü insan herhangi bir şekilde eşcinselliğe yönelik bir eleştiri yapamıyor çünkü linç yemekten korkuyor.

Kısaca populizm oldu bu iş.

Aynen "Trend" ve benim alay konularımdan.

Değilim. İnsanların nasıl yaşamak istediği beni hiçbir şekilde ilgilendirmez ancak LGBT'nin şu anda markaların reklam yüzü olarak kullandığı ve hatalarını örtmek için kullandıkları bir olgu olduğu da bir gerçek.

LGBT gibi bir örgütün olmasına saygı duymuyorum.

Homofobik değilim.

İnsanlara göre değişiyor aslında bazıları İslam'la veya milli gibi özel şeylerimizi içine katıyor sadece onlara düşmanım diyebilirim ama olanlara ve islamiyet ve millilerimize saygı duyanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Tebrikler social justice wariorsunuz ufak bir Google arastirmasiyla ne anlama geldiğini öğrenin diyeceğim fakat insanların fikrine saygı duymayı kazanmak o kadar kolay olmuyor ne yazık ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…