Homofobik misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun, bahsedilen şey.

Bütün gösterileri bu yüzden yasak olmalı. Hem kötü pravakatörler bulunuyor hem çocuklara kötü örnek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Buyrun, bahsedilen şey.

• Olayın bununla alakası yok. Niye olayı başka yere çekiyorsun?
    Bunları görmüyor musun yoksa sadece karmaşa mı yaratmayı seviyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
buyurun, bahsedilen şey.

İşte bunun ile ne alakası var? Sevmezdim bunları artık bu olaydan sonra kinimi kimse dindiremez!
Terör örgütü provokasyonu yaparak gözümde onlardan farkı yok.

Açıkçası dövüldükleri, sövüldükleri, hatta ufak google aramasıyla görebilirsiniz ki tecavüz edilip öldürülüp sonra yakıldıkları bir toplumda "değilim ama şöyle olmasınlar" "değilim ama şunu yapmasınlar" "değilim ama..." diye kurduğunuz cümleler varsa tebrikler homofobiksiniz.

Sağa sola çekelemenin mantığı yok. 10 dakika sonra "ama"larınızı savunmak için terör örgütü iliştirmesi yapacaksınız. Mahallenizin suyu kesilse, meydana çıkıp "Suyum yok!" diye bağırsanız yanınızda terör propagandası slogan atan birini bulursunuz. Yerleştirilmiş provokatör diye bir şey var, kitleye kin beslenmesi için ortaya yetkilendirilirler.

Şimdi, aslında provokasyon ile kötü gösterme hangi partiye yarar, kime zararı dokunur diye düşünün. 15 dakika sonra finansal kurların insan haklarıyla ilişik olduğunu da bulursunuz.
Ne alaka tam olarak? Kusura bakmayın ama ister hetero olsun ister eşcinsel aklını kullanamıyorsa o kişiye saygım yoktur benim. Türkiye'de yaşayan ve saçma hareketler yapıp LGBT'ye homofobiklerden daha fazla zarar veren bir eşcinsel bireye saygım asla olmaz ve olmayacak.

Olayın bununla alakası yok. Niye olayı başka yere çekiyorsun? Elma ile armutu ayırmayı bilmiyorsun.
Bunları görmüyor musun yoksa sadece karmaşa mı yaratmayı seviyorsun?

Olayı başka yere çekmeye çalıştığım yok. Karmaşa yaratmayı sevmiyorum. Olanları gösteriyorum.

Değilim. LGBT hakkında tek düşüncem sjw olayının suyu çıkması. Onun dışında umrumda değil pek. Banane kim kimle sevgili ise.
Sen homofobiklerin gizli ajanısın. SJW'lara nasıl hakaret edip küçük harflerle yazarsın(!)
Buyrun, bahsedilen şey.

Ben hakkımı savunacağım ve birkaç tane kendini bilmez hain çıkıp kürd*stan diye bağıracak var ya onu öldürene kadar döverim. Eylem yapıyorsam hakkımı arıyorum vatanıma ihanet etmiyorum. Sadece hakkım olanı istiyorum o kadar. Oradakilerin de öyle yapması gerekirdi ama kimse engel olmadı.

Evet homofobiğim, çünkü LGBT bireylerinin düşüncelerini beğenmiyorum.
"Ben LGBT bireyiyim, bana ilgi göstereceksiniz, saygı duyacaksınız!" kafasında yaşıyorlar, onların yaptığıda yanlış.
Ne yapıyorsanız yapın kardeşim, ama yürüyüş yapmalar falan bana aşırı gereksiz ve saçma geliyor.

İnsanlar rahatsız olmadığı sürece sıkıntı yok. Ama insanlar rahatsız olduğuna göre..
İnsanlar rahatsız oluyor diye inancınızı değiştirir misiniz? Veya insanlar rahatsız oluyor diye farklı bir cinsel yönelimi taklit eder misiniz? İnsanlar kendi işlerine baktığı sürece sorun yok.

Evet homofobiğim, çünkü LGBT bireylerinin düşüncelerini beğenmiyorum.
"Ben LGBT bireyiyim, bana ilgi göstereceksiniz, saygı duyacaksınız!" kafasında yaşıyorlar, onların yaptığıda yanlış.
Ne yapıyorsanız yapın kardeşim, ama yürüyüş yapmalar falan bana aşırı gereksiz ve saçma geliyor.
Bu mantık ile IŞID'e bakıp İslamafobik olanlar arasında zerre fark yok, bir kesime bakarak herkesi yargılamak saçmalık.

Şu değişik değişik davranışları hoşuma gitmiyor kendi halinde takılsınlar onun dışında sorunum yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı