Honda CB125R alınır mı?

BaranMiller

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 1-2 ay sonra 50-60 bin nakitim olacak. Kredi çekeceğim 60-70 bin TL ve aklımda ikinci el, maksimum 30 bin km'de CB125R almak var. Japon istiyorum, uzun ömürlü, sağlam ve torklu olduğu için biraz da gösterişteyim. Ben bunun için CB125R düşünüyorum. Sizce maksimum 30 binde olan bu motor alınabilir mi? Belki 20-25 binde de bulabilirim. Ama bu fiyat bandında aklıma NS geldi ama tipini hiç beğenmedim. Ben CB125R alsam beni götürür mü? Temiz, güzel kullanılmış, memurdan falan :D

Nedeni nedir hocam
Ben de o düşüncedeyim ama benim sebebim parasını haketmediği. 125 CC'lik bir motorun piyasası bu denli şişik olmamalı. Onun dışında alınır tabii, piyasa fiyatı düzelirse.

Ben de o düşüncedeyim ama benim sebebim parasını hak etmediği. 125 CC'lik bir motorun piyasası bu denli şişik olmamalı. Onun dışında alınır tabii, piyasa fiyatı düzelirse.

Peki hocam alternatifler neler. 120 bin maksimum bütçe daha da çıkmama asla sen ne önerirsin Honda gibi sağlam iyi giden.

Ben de o düşüncedeyim ama benim sebebim parasını hak etmediği. 125 CC'lik bir motorun piyasası bu denli şişik olmamalı. Onun dışında alınır tabii, piyasa fiyatı düzelirse.

150 bine SRK alan var hocam 125CC olanı. 110a CB125R almak ile arasındaki fark ne o zaman. NS125 CB125R ile aynı fiyatta sadece KMS'i fazla ama Honda kaliteside bulunmaz.

Son düzenleme:
Peki hocam alternatifler neler. 120 bin maksimum bütçe daha da çıkmama asla sen ne önerirsin Honda gibi sağlam iyi giden.

150 bine SRK alan var hocam 125CC olanı. 110a CB125R almak ile arasındaki fark ne o zaman. NS125 CB125R ile aynı fiyatta sadece KMS'i fazla ama Honda kaliteside bulunmaz.
Ben olsam o fiyata düzgün bi NS200 kovalardım. Siz bilirsiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı