Honda FB7 nasıldır?

BulletProof009

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1660 Super 6Gb Ventus Xc OC
İntel İ3 10100f
2×8 Apacher Panther
Msi H4B10 Anakart
Corsair Carbide Spec Delta RGB
Satarken çooooook sıkıntı yaşarsınız şase ucunda işlem varsa ön arka fark etmez oda fiyatı bu yüzden uygun tutuyor sattığına çok memnun olacaktır artı olarak kaput ve bagaj kapağı değişen 3 parça önemli zaten kaput tavan bagaj daha ne kaldı ki =?

Bana bu araç beklenildiği gibi gelmez gibi geliyor. Sağlam kaza yapmış şaseye gelecek kadar girmişler. Üstüne ön taraf da değişen yani kaput kurtarılamayacak sağlam kazaya karışmış.

Pek olumlu görüşüm yok.

Son düzenleme:
Fikirleriniz için teşekkürler sanırım cayacağım

Sol arka şase ucunda ufak bir işlem varmış FB7'lerde arka panel koruması olmadıgı için. Fiyatı falab çok uygun geldi, anlaştık 745'e düştü. Araç başında biraz daha indiririm dedi. Sizce alınır mı? Airbagler vb. orijinal bu arada (aile aracı olarak kullanacağız en azından 3-4 yıl satma niyetinde değiliz.).
Hocam bütçe bir tık daha yukarı çıksın 150.000 km altı temiz bulursun. Araç üzmez seni özellikle hiç lpg takılmamış bulsan güzel olur ama çok yakıyor benzinde. Km çok fazla bu fiyata.
buna bir bak örnek attım bunuda önermiyorum daha düzgününü bulursun. Otomatikse 4 vites tork konvertör geliyor diye biliyorum sıkıntı çıkarmaz. Motor zaten sıkıntı açmaz. Bi direksiyon kutusuna bakarsın sunroof'a bakarsın giderlerine yeter.

Teşekkürler hocam aradığım ilanı buldum. İstanbul'da 170km 2013 otomatik. Bagaj kapağı değişen. Bagaj havuzunda ufak bir işlem var ama kaynak değil kuru çekiç düzeltmeymiş. 2cm kadar göçmüş dzüeltmişler. 750k ya anlaştık. Yarın gidip alacağım inşallah. Malum arka da koruma deniri yok tampondan sonra. Kazada direk bagaj havuzuna değiyor tampondan sonra.

Teşekkürler hocam aradığım ilanı buldum. İstanbul'da 170km 2013 otomatik. Bagaj kapağı değişen. Bagaj havuzunda ufak bir işlem var ama kaynak değil kuru çekiç düzeltmeymiş. 2cm kadar göçmüş dzüeltmişler. 750k ya anlaştık. Yarın gidip alacağım inşallah. Malum arka da koruma deniri yok tampondan sonra. Kazada direk bagaj havuzuna değiyor tampondan sonra.

Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı