Hone.gg güvenilir midir?

Hone.gg'yi denedim. 10'dan fazla optimizasyon seçeneği seçince ücret talep ediyor. Verdiği optimizasyon seçenekleri şaşalı duruyor ama oyunla pek fark yaratmadı veya ben yanlış seçenekleri tikledim:

1733609318156.png

Hone.gg reklamı karşıma çıktı ve ben de bu sıralar FPS drop sorunları yaşıyordum CS2'de. İndirip deniyim dedim ama 10 özellik açma sınırı varmış. Premium aldım çünkü çok merak ettim işe yarayıp yaramayacağını ve 45'e yakın özelliği aktif hale getirdim. Disk, RAM optimizasyon ayarları vardı onları da yaptım FPS 10 civarı arttı. Zaten bu uygulama FPS arttırmaktan ziyade dropları önlüyor. Onun da testini yaptım. Önceden CS2'de sağ üstte durmadan yeşil ve kırmızı olarak veri kaybı yazıları görünürdü. Bir oyun seçkin girdim ve hiç gözükmedi. Ayrıca en çok dikkatimi çeken şey oyun içinde 16GB olan RAM'in 13GB'si kullanımda oluyordu. Uygulamayı yükledikten sonra RAM kullanımı oyunun ilk roundlarında 11.5 civarıydı. Gayet güzel bir düşüştü benim açımdan ve sonrasında oyuna odaklandım uzun bir süre. Aradan 15-20 dakika geçince tekrar baktım ve RAM kullanımım 8GB'lere kadar düşmüştü. Program işini layığıyla görüyor gerçekten. Saçma sapan özellikleri açmazsanız sadece arka plan özelliklerini kapatma ve sistem-ağ optimizasyonu ayarlarını açarsanız uygulama çok işe yarıyor. Uygulamada düşük gereksinimli bilgisayarlar için olan özellikler de var. Onları kesinlikle aktif hale getirmeyin bilgisayarınız çok kötü değilse. Çünkü Windowsun çoğu şeyini kapatıyor. İlerde yeni bir uygulama vs. yüklediğinizde hata vereceğine eminim onları açarsanız. Zaten hepsinin altında Türkçe açıklaması var hangi ayarlardan bahsettiğimi bakınca anlarsınız. Burada hepsini söyleme imkanım yok çünkü ben bile 45 özellik açtım, 60-70'den bile fazla özellik olduğunu düşünüyorum.

Benim kullanım deneyimim bunlar. 200 TL'yi hakeden bir premium bence. Bilgisayar özelliklerim çok ortalama. GTX1650 ekran kartım ve 16GB RAM'im var. En düşük ayarlarda bile paket kayıp sorunları, sistem gecikmesi sorunları, FPS drop sorunları yaşıyordum. Gayet de güzel bir şekilde hepsini çözdü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı