Elektronik Honor 200 16.800 TL

20k küsur en ucuz 512 GB'lik versiyonu ama 256 GB yeter bana o kadar farka gerek yok
aslında depolama değilde ram için demiştim. 5yıl kullanacağınız için. Yinede iş görür 8gb ram dersen bir şey olmaz.
. tek sakıncam mesela yağmur yağsa telefonun içine su kaçsa bozulacak mı ?
Yağmur damlasına karşı dayanıklı tabii ki.
IP55: IP55 ürünleri, bir su jetinin hortum başlığının her tarafından gelen suya karşı bile koruma sağlar.
H200'ün sahip olduğu korumanın bir alt segmenti bile yapmur damlasından etkilenmez.

Aslında depolama değil de RAM için demiştim. 5yıl kullanacağınız için. Yine de iş görür 8 GB RAM dersen bir şey olmaz.

IP55: IP55 ürünleri, bir su jetinin hortum başlığının her tarafından gelen suya karşı bile koruma sağlar.
H200'ün sahip olduğu korumanın bir alt segmenti bile yapmur damlasından etkilenmez.

Hocam sorun şu ki Honor 200'ün suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasını hiçbir sitede bulamadım siz nereden buldunuz ?

Aslında depolama değil de RAM için demiştim. 5yıl kullanacağınız için. Yine de iş görür 8 GB RAM dersen bir şey olmaz.

Hocam sanal RAM'lerde bir yere kadar iş görür zaten zamanı gelince Allah izin verirse yenileriz telefonu teknoloji durmadan gelişiyor zaten.

Hocam sorun şu ki Honor 200'ün suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasını hiçbir sitede bulamadım siz nereden buldunuz ?
Ekte. Aslında fiyatındaki cihazlara kıyasla sertifikası biraz zayıf ama banyoya telefonla girmediğiniz sürece yağmurun damlası zarar veremez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241202_225856_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241202_225856_Samsung Internet.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 57

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı