Elektronik Honor 200 16.800 TL

Yazılım pek önemli değil.
Honor'dan bahsettim.

Yazılım önemli. Yazılım optimize olmazsa 2 3 senede kasar ve kafayı yer cihaz. Yani Honor'un 5 sene dayanmasını sağlayacak şey donanımı olmaz yazılımı olur çünkü Honor'un içindeki donanım 5 sene daha dayanacak donanım değil. Yazılım sayesinde ayakta durabilir Honor.

Yazılım önemli. Yazılım optimize olmazsa 2 3 senede kasar ve kafayı yer cihaz. Yani Honor'un 5 sene dayanmasını sağlayacak şey donanımı olmaz yazılımı olur çünkü Honor'un içindeki donanım 5 sene daha dayanacak donanım değil. Yazılım sayesinde ayakta durabilir Honor.

Yani geliştirici tarafından tam bir açıklama yok diye biliyorum 3 sene yazılım geliştirmesi olsa hadi 2 senede naneyi yese 5 yılı tamamlar diye düşündüm.

Yani geliştirici tarafından tam bir açıklama yok diye biliyorum 3 sene yazılım geliştirmesi olsa hadi 2 senede naneyi yese 5 yılı tamamlar diye düşündüm.

Evet kesin bir açıklama yok ama 2 sene çok yüksek bir ihtimal. Eğer güncellik sorun değil dersen 5 senede güncelleme almadan kullanırsın.

12/512 varyasyonunu almıştık anneme. Ekran, pil, kamera gibi konularda çok iyi. Tasarımı ve hissiyatı da çok iyi. Arayüzü de beğendim ama fazla güncelleme almaz gibi. Bu fiyata net alınır. Kutudan kılıf (şeffaf) ve şarj cihazı da çıkıyor ki şarj olma hızı da aşırı iyi. 1-2 hafta önce bir tık daha yüksek fiyata yanında akıllı bileklik hediyesi ile satılmıştı bu arada birisi sormuş.

12/512 varyasyonunu almıştık anneme. Ekran, pil, kamera gibi konularda çok iyi. Tasarımı ve hissiyatı da çok iyi. Arayüzü de beğendim ama fazla güncelleme almaz gibi. Bu fiyata net alınır. Kutudan kılıf (şeffaf) ve şarj cihazı da çıkıyor ki şarj olma hızı da aşırı iyi. 1-2 hafta önce bir tık daha yüksek fiyata yanında akıllı bileklik hediyesi ile satılmıştı bu arada birisi sormuş.

Arada 4K fiyat farkı var 256 GB yeter diye düşünüyorum. Büyük ihtimal Honor 200'ü alacağım ama yılbaşı inidirimlerini beklesem mi diye düşünüyorum.

Hocam şimdi ben A55, POCO X6 Pro ve bu telefon arasında kaldım. A55'in ekran gövde oranını pek beğenmiyorum POCO'nunda kamerasına pek ısınamadım çok umursamam ama daha iyisi olmaz mıydı diye sorduruyor. Ara sıra oyun oynarım uzun ömürlü kullanabilmek isterim, ekranın gözüme hoş gelmesini ve kamerada çöp olmamasını isterim sizce hangisini alayım bütçem 17 18 k
X6 pro kullanıyorum gayet yeterli kamerası gcam yükleyince sahada iyi oluyor

Hiç problem olmaz yani şimdi sizce 17 18 bin TL bütçemle benim tercihim Honor 200 mü olmalı?

Bana sorarsan bütçeyi 19bin yapıp 8/256 yerine 12/512 alıp daha uzun vadeli modeli alman daha iyi olır ama bu da alınır bu bütçede. Başka seçenek yok bu fiyatta. S22 falan var o da kronik sorundan göz açtırmaz.

X6 Pro kullanıyorum gayet yeterli kamerası GCAM yükleyince sahada iyi oluyor.

Videolardan baktımda arada çok fark var benim şu anki 3 yıllık alt segment telefonumla eş değer kamerası var.

Bana sorarsan bütçeyi 19bin yapıp 8/256 yerine 12/512 alıp daha uzun vadeli modeli alman daha iyi olır ama bu da alınır bu bütçede. Başka seçenek yok bu fiyatta. S22 falan var o da kronik sorundan göz açtırmaz.

20k küsur en ucuz 512 GB'lik versiyonu ama 256 GB yeter bana o kadar farka gerek yok. tek sakıncam mesela yağmur yağsa telefonun içine su kaçsa bozulacak mı ?

Arada 4K fiyat farkı var 256 GB yeter diye düşünüyorum. Büyük ihtimal Honor 200'ü alacağım ama yılbaşı inidirimlerini beklesem mi diye düşünüyorum.
256 yeter zaten, biz yeni çıktığında almıştık 512 versiyonu vardı sadece ayrı şu ankinden daha ucuzdu. Benim şu an kullandığım cihaz da 8/256 bir cihaz ve 8/256 çoğu kullanıcıya yeter. Fakat sonraki telefonumu sanırım 512 alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı