Honor 200 alınır mı?

Bütçe
17000-17500
12 GB modeline bakmıştım ben, 8 GB RAM yeterli bu cihaz için.

Kılıfı ve ekran koruyucusu yok diyorlar.
Kutudan kılıf, adaptör çıkıyor, koruyucu da takılı halde geliyor. Diğer türlü de kılıf alabilirsin var nette.

Kılıf 12/512 versiyonundan çıkıyor sanırım
Hayır öyle bir şey yok. Öyle bir şey olması da saçmalık olur ayrıca. RAM ve hafızaya göre kutu içeriği mi değişir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır öyle bir şey yok. Öyle bir şey olması da saçmalık olur ayrıca. RAM ve hafızaya göre kutu içeriği mi değişir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hepsiburada üzerinden ürün yorumlarına girin ve kutu içeriği olarak filtreleyin. Kılıf çıkmıyormuş.

Honor 200'ün batarya bir tık hızlı gidiyor ama 100watt şarjı koyuyorsun gidip su içip elini falam yıkıyon geldiğinde dolmuş oluyor çılgın bir şey.

Bence alınır. Ben aldım birkaç hafta önce ve günlük kullanımda gayet güzel olduğunu söyleyebilirim. Tabii bazı eksilerini gördüm. Örneğin oyun oynarken WiFi üzerinde rastgele MAC adresi alma diye bir özellik varmış, bu açık olunca bir hayli gecikme oluyor ancak kapatınca da tam çözülüyor diyemem. Onun dışında kamerası gayet güzel ışık altında, karanlıkta da idare ediyor ama şunu fark ettim ki yapay zeka o fotoğrafları düzeltmese hiç güzel değil. Kutudan kılıf çıkmıyor, sadece 12GB olan modelde var ben 8GB olanı aldım çıkmadı. Üzerinde hidrojel ekran korumasıyla geliyor fabrikasyon sanırım. Kılıfını ben Temu'dan aldım gayet güzel kılıf. Kullanırken çok nadiren gecikme oluyor telefonda ama göze asla batmaz. Telefonda bazı yapay zeka araçları var ve bunlar güzel, en çok beğendiğim görsellerdeki yazıyı eforsuzca kopyalayabilme özelliği. Sonuç olarak fiyat performans kesinlikle. Şahsen A55 düşünmüştüm ama bazı noktalarda Honor 200 öne geçiyor.

Öyle bir şey var ve evet, saçmalık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı