Honor 200 alınır mı?

• Konuyu başlatan efqr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.038
Hocam honor 200 ün fiyat aralığı o bantta değil yenilenmiş,2.el,replika olabilir.Dikkat etmenizi öneririm.Piyasa fiyatı 23-26 bin civarıdır.Ayriyeten eğer biraz daha bütçe çıkabilirseniz prosunu almanızı öneririm.Hiç pişman olmazsınız hem ekran kalitesi hem de performans olarak neredeyse yapamayacağı iş yok.Kamerası da güzel,bence alınmaması için hiçbir sebep yok.

Hocam honor 200 ün fiyat aralığı o bantta değil yenilenmiş,2.el,replika olabilir.Dikkat etmenizi öneririm.Piyasa fiyatı 23-26 bin civarıdır.Ayriyeten eğer biraz daha bütçe çıkabilirseniz prosunu almanızı öneririm.Hiç pişman olmazsınız hem ekran kalitesi hem de performans olarak neredeyse yapamayacağı iş yok.Kamerası da güzel,bence alınmaması için hiçbir sebep yok.
Yok hocam bayağıdır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok taş gibi

3-5 aydır Samsung A05s cihaz kullanıyorum beni verem etti Samsung'tan tiskindim artık telefon beni sal diyor 🫠 düşündüğüm modelleri aşağıda yazdım fotoğraf çekmeyi çok seviyorum arasına 4-5 el arena girerim.
Honor 200 256 ~14.600 TL.
S24 FE 128 ~21.300 TL.
Önerilere açığım teşekkür ederim.

Şu an Honor 200 512 GB model kullanıyorum memnunum performansı ve bataryası gayet iyi şarj hızı iyi 45 dk doluyor yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı