Honor 200 alınmalı mı?

Bütçe
22000

Maeres

Centipat
Daha fazla  
Merhaba telefon almayı düşünüyorum şu anki telefonum Oppo A74 ve çok yavaşladı. Beni uzun süre götürecek kamerası güzel, bataryası ve hızlı şarjı olan bir telefon arıyordum ve araştırmalarım sonucunda Honor 200 almaya karar verdim. Bütçem şu anda Max 22K o yüzden özellik olarak Honor 200 ile yarışır dediğiniz önerileriniz varsa açığım teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba telefon almayı düşünüyorum şu anki telefonum Oppo A74 ve çok yavaşladı. Beni uzun süre götürecek kamerası güzel, bataryası ve hızlı şarjı olan bir telefon arıyordum ve araştırmalarım sonucunda Honor 200 almaya karar verdim. Bütçem şu anda Max 22K o yüzden özellik olarak Honor 200 ile yarışır dediğiniz önerileriniz varsa açığım teşekkürler!
S24 fe ye çıkabilirsen güzel olur, hızlı şarjı düşük ve batarya olarak Honor 200 den geri. Ama donanım olarak Honor 200 den güzel. Ha çıkamazsan Honor 200 de gayet yeterli bir telefon.

Bence S24FE en mantıklı seçim bu fiyat bandında Honor, Xiaomi, Oppo gibi telefonları almayın hepsi birbirinin aynısı ve 1 sene sonra ne güncelleme alıyor ne de işinizi görüyor işkence oluyor o telefonu kullanmak siz isterseniz gidin 50 bin liraya Honor Xiaomi telefon alın yine 1 sene sonra yavaşlayacak. Huawei ve Xiaomi'nin üst düzey telefonları yine idare eder ama onlarda alınmaz çok daha iyi seçenekler varken.

Şuan honor 200, xiaomi 14t ve samsung s24 fe arasında kaldım...
S24 fe ye çıkabilirsen güzel olur, hızlı şarjı düşük ve batarya olarak Honor 200 den geri. Ama donanım olarak Honor 200 den güzel. Ha çıkamazsan Honor 200 de gayet yeterli bir telefon.

marka takıntım yok aslında samsungun kamerasını begenememistim o yüzden çok düşünmedim honor daha cazip gelmişti kamera olarak
Bence S24FE en mantıklı seçim bu fiyat bandında Honor, Xiaomi, Oppo gibi telefonları almayın hepsi birbirinin aynısı ve 1 sene sonra ne güncelleme alıyor ne de işinizi görüyor işkence oluyor o telefonu kullanmak siz isterseniz gidin 50 bin liraya Honor Xiaomi telefon alın yine 1 sene sonra yavaşlayacak. Huawei ve Xiaomi'nin üst düzey telefonları yine idare eder ama onlarda alınmaz çok daha iyi seçenekler varken.

Marka takıntım yok aslında Samsung'un kamerasını begenememistim o yüzden çok düşünmedim Honor daha cazip gelmişti kamera olarak.

Kamera olaylarını açıkçası bilmiyorum çok kullandığım bir şey değil fakat dediğim gibi kamerası daha iyi olsa bile S24FE kamerasının da iğrenç olduğunu falan düşünmüyorum. 1 yıl sonra tekrar sendeki Oppo A74'ten bir farkı olmayacak o Honor telefonun.

Şu an Honor 200, Xiaomi 14T ve Samsung S24 FE arasında kaldım...

S24 FE alın 65W adaptör+Buds 3+256 GB S24 FE indirimiyle.

S24FE dışındakilerin hepsi çöp telefonlar saydıklarından.

Honor gayet iyi bir yelefon neye dayanarak 1 sene sonra çöp olacağı ya da çöp olduğu kanısına vardınız? Optimizasyon olarak MagicOS One UI koyasla bile öne geçen bir yazılım. Üstelik şişmiyor yazılım. Telefon donanımıda kötü değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı