Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro

Yukarıda belirttim çok oyun oynayan birisi değilim oynadığım oyunlarda bulmaca tarzı oyunlar. Benim için ekranı iyi olsun gündelik işlerimi yapayım uzun yıllar idare etsin beni

Açıkçası Honor'un daha uzun götüreceğini düşünüyorum.

Yanlış okumuş olabilirim fakat bu tercihimi değiştirmiyor. Sen POCO öneriyorsun ben Honor 200. buna karışamam fakat arkadaş çok fazla bir şey indirirse POCO'da depolama yetmez.

Yani zaten oyunda oynamıyor hocamız.(PUBG, Call of Duty vs) o yüzden fazlasıyla yer kalacağını düşünüyorum. @XPlasma malzeme kalitesini bilemem, iyiyse daha uzun götürür.

Daha önce Xiaomi telefon kullanmadım yazılım anlamında çok gömülüyor Xiaomi telefonlar o yüzden bir tık gözüm korktu.

Daha önce kullandım. Çoğu telefona göre daha hızlı performans düşüşü yaşadığını düşünüyorum.

Hocam siz beni anlamıyorsunuz herhalde. Demişim ki "fazla şeyler yüklerse depolama yetmez."

Fazla şeylerden kastınız nedir? Oyun oynamıyorsa yetecektir ki zaten uzatmaya gerek yok hocam. 40 GB VakıfBank indirmez merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG Q6 32 GB+32 GB kullanıyorum depolamada çok sıkıntı yaşayacağımı pek sanmıyorum 256 GB veya 500 GB bana hayli yeter diye düşünüyorum.

Daha önce kullandım. Çoğu telefona göre daha hızlı performans düşüşü yaşadığını düşünüyorum.

Hangi telefonu kullandınız? 60 Hz telefonları öyledir çünkü. Bir de yazılım olarak güncelleme desteği kötü, işletim sistemi (HyperOS) güzel bence siz de bir bakabilirsiniz @Jiraiya61

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı