Arkadaşlar selam. Xiaomi 14T Pro'yu alacağım muhtemelen ama Honor 200 Pro da harbiden iyi rakip. 60X Zoom falan var ve işlemcisi de Snapdragon. Ama kararsız kaldım, size göre almayı düşünüyorum. Önem verdiklerim ve ne oynadığım:
Oynadıklarım oyunlar:
Arkadaşlar kimseyi inciltmek istemem fakat bu 2 cihazı kullanan ya da bu cihazların seviyesindeki telefonu kullananlar yazarsa çok daha mutlu olurum. Çünkü asıl önemli olan kullanıcıdaki yorumlar. İnternetten araştırdım fakat sizin fikrinizi de almak istiyorum. Bu arada haziran başı alacağım.
Oynadıklarım oyunlar:
- Emülatörler (Wii, PS2, PSP)
- Grid Legends (eğer 9300+ kaldırıyorsa kesinlikle alırım.)
- FPS oyunları (PUBG, CoD)
- Kamera. Xiaomi 11T'deki kamera artık gerçekten bulanık görünüyor ve Instagram'ya gönderi atıyorum böyle geziye gittiğim zaman ondan güzel gözükmesini istiyorum. Özçekim yapmıyorum bu arada. Manzara falan yani gezerken yapının fotoğrafı örnek olarak.
- İşlemci. En önemlisi. Snapdragon bir tık daha yakın geliyor bana çünkü emülatörde çok daha iyi performans gösteriyor nedeni ise driverlarını halka açık sunmaları, MediaTek bunu yapmıyor. Yani winlator falan kaldırabiliyor.
- Ekran. Her zamanki neden, akıcı ve insanı çok tatmin etsin.
- Batarya. Çok önemli. Xiaomi 11T'de artık batarya 5-6 saat anca gidiyor. Ondan Honor bir tık daha yakın geldi ve Xiaomi'de sıkıntılar oluyormuş.
- OS. APK kuruyorum genellikle modlu, eski oyunlar olsun falan grafik modu say say bitmiyor ondan dolayı. Bir de animasyonlar akıcılığı iyi olsun ben şu an HyperOS 1.05 kullanıyorum ve akıcılık konusunda beni tatmin ediyor. Fakat APK kurarken gereksiz iş uğraştırıyor.
Arkadaşlar kimseyi inciltmek istemem fakat bu 2 cihazı kullanan ya da bu cihazların seviyesindeki telefonu kullananlar yazarsa çok daha mutlu olurum. Çünkü asıl önemli olan kullanıcıdaki yorumlar. İnternetten araştırdım fakat sizin fikrinizi de almak istiyorum. Bu arada haziran başı alacağım.