Honor 200 Pro vs Xiaomi 14T Pro

Bütçe
38000

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Xiaomi 14T Pro'yu alacağım muhtemelen ama Honor 200 Pro da harbiden iyi rakip. 60X Zoom falan var ve işlemcisi de Snapdragon. Ama kararsız kaldım, size göre almayı düşünüyorum. Önem verdiklerim ve ne oynadığım:

Oynadıklarım oyunlar:
  • Emülatörler (Wii, PS2, PSP)
  • Grid Legends (eğer 9300+ kaldırıyorsa kesinlikle alırım.)
  • FPS oyunları (PUBG, CoD)
Önem verdiklerim:
  • Kamera. Xiaomi 11T'deki kamera artık gerçekten bulanık görünüyor ve Instagram'ya gönderi atıyorum böyle geziye gittiğim zaman ondan güzel gözükmesini istiyorum. Özçekim yapmıyorum bu arada. Manzara falan yani gezerken yapının fotoğrafı örnek olarak.
  • İşlemci. En önemlisi. Snapdragon bir tık daha yakın geliyor bana çünkü emülatörde çok daha iyi performans gösteriyor nedeni ise driverlarını halka açık sunmaları, MediaTek bunu yapmıyor. Yani winlator falan kaldırabiliyor.
  • Ekran. Her zamanki neden, akıcı ve insanı çok tatmin etsin.
  • Batarya. Çok önemli. Xiaomi 11T'de artık batarya 5-6 saat anca gidiyor. Ondan Honor bir tık daha yakın geldi ve Xiaomi'de sıkıntılar oluyormuş.
  • OS. APK kuruyorum genellikle modlu, eski oyunlar olsun falan grafik modu say say bitmiyor ondan dolayı. Bir de animasyonlar akıcılığı iyi olsun ben şu an HyperOS 1.05 kullanıyorum ve akıcılık konusunda beni tatmin ediyor. Fakat APK kurarken gereksiz iş uğraştırıyor.

Arkadaşlar kimseyi inciltmek istemem fakat bu 2 cihazı kullanan ya da bu cihazların seviyesindeki telefonu kullananlar yazarsa çok daha mutlu olurum. Çünkü asıl önemli olan kullanıcıdaki yorumlar. İnternetten araştırdım fakat sizin fikrinizi de almak istiyorum. Bu arada haziran başı alacağım.

14T pro öneririm. Arka kamerada daha başarılı, 8k çekebiliyor, ön kameraları memnun eder ikisininde. Donanım olarak batarya harici üstün Honor 200 prodan, Emulatör işlerini pek bilmiyorum o konular size kalmış. Mobil oyunları ikiside güzel oynatır. Ha gene Honoruda alsan üzmez.

Son düzenleme:
Amacım size sadece alternatif sunmak ve bütçenizi de aşıyor fakat POCO F7 Ultra'yı incelediniz mi acaba? Şahsen POCO'nun yeni cihazları dikkatimi çekti fiyat avantajları da var. F7 Pro bütçenize uyuyor ama F7 Ultra da çok güzel gözüken bir telefon özellikleri ile işinizi görebilir ama indirimleri şu an var haziran başında fiyatları ne olur bilemem ama Honor 200 Pro - Xiaomi 14T Pro (256 GB) - Poco F7 Ultra - Poco F7 Pro (512 GB) Karşılaştırması - Epey

Şöyle bir karşılaştırma ekledim öneri olabilmesi için. Zaten Xiaomi 14T Pro ve Honor 200 Pro'yu kullanan kişilerde yorumlarını yaparlar.

Amacım size sadece alternatif sunmak ve bütçenizi de aşıyor fakat POCO F7 Ultra'yı incelediniz mi acaba? Şahsen POCO'nun yeni cihazları dikkatimi çekti fiyat avantajları da var. F7 Pro bütçenize uyuyor ama F7 Ultra da çok güzel gözüken bir telefon özellikleri ile işinizi görebilir ama indirimleri şu an var haziran başında fiyatları ne olur bilemem ama Honor 200 Pro - Xiaomi 14T Pro (256 GB) - Poco F7 Ultra - Poco F7 Pro (512 GB) Karşılaştırması - Epey

Şöyle bir karşılaştırma ekledim öneri olabilmesi için. Zaten Xiaomi 14T Pro ve Honor 200 Pro'yu kullanan kişilerde yorumlarını yaparlar.
Hocam POCOyu baştan sildim ben kafadan onu söylemeyi unuttum. Ben çok büyük bir hata yaptım ilk telefonumu alırken benim "all-around" yani uzun süre götürebilecek telefon lazım. Yani kamerada da iyi olması lazım, batarya vb yani her konuda dengeli olması lazım. Poconun kamera kötü yani F7lere baktım ama amacım oyun telefonu olsaydı Poco F7 Pro alırdım yalan söylemeyeceğim. Ama all-around almayı planladığım için hedefim 14T Pro ya da Honor 200 Pro.

14T pro öneririm. Arka kamerada daha başarılı, 8k çekebiliyor, ön kameraları memnun eder ikisininde. Donanım olarak batarya harici üstün Honor 200 prodan, Emulatör işlerini pek bilmiyorum o konular size kalmış. Mobil oyunları ikiside güzel oynatır. Ha gene Honoruda alsan üzmez.
Tamam hocam kamera benim için önemli. 14T Proya daha yakınım şu an.

Hocam POCO'yu baştan sildim ben kafadan onu söylemeyi unuttum. Ben çok büyük bir hata yaptım ilk telefonumu alırken benim "all-around" yani uzun süre götürebilecek telefon lazım. Yani kamerada da iyi olması lazım, batarya vb yani her konuda dengeli olması lazım. POCO'nun kamera kötü yani F7'lere baktım ama amacım oyun telefonu olsaydı POCO F7 Pro alırdım yalan söylemeyeceğim. Ama all-around almayı planladığım için hedefim 14T Pro'ya da Honor 200 Pro.

Bu seri hoşuma gittiği için önermek istedim F7 Ultra çok dikkatimi çekti yoksa bende Samsung'dan devam ederim diyordum. S21 FE var bende. Bu iki cihaz hakkında yeterli bilgim olmadığı için yorum yapmak istemiyorum ama Xiaomi 14T Pro daha premium bir cihaz gibi geliyor şahsen bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı