S24 FE vs Honor 200 Pro vs Xiaomi 14T Pro

Merhaba. Uzun süredir kafamı kurcalayan bir şey hakkında yardım istiyorum. Bütçeme uygun en iyi 3 telefonu buldum lakin seçim yapamıyorum. 128 GB olmasi benim için yeterli. Çok fazla oyun oynamam. Benim için önemli olan şey kamerasının kaliteli olması ve sosyal medyaya kaliteli yüklemesi. Tıpkı iOS gibi. Samsung'un anlaşma sağladığı söylentileri vs. vardı. Ama emin olamadığım için sizlere sormak istedim. Cihazlar aşağıda. Şimdiden teşekkür ederim.

Samsung S24 FE.
Honor 200 Pro.
Xiaomi 14T Pro (yurt dışı)
Yurt dışı cihaz alınmaz 14T Pro'yu eleyin.

Batarya, şarj hızı, RAM, ekran ve kamera olarak Honor 200 Pro önde.

İşlemci performansı, güncelleme desteği olarakta S24 FE çok daha önde.

Batarya, şarj hızı ve kamera (çokta gözle görülebilir bir fark yok) sizin için önemliyse Honor 200 Pro tercih edin.

Yok ben performanstan yanayım ve 5-6 yıl güncelleme desteği alan bir telefon istiyorum diyorsanız S24 FE tercih edin.

Ben Honor 200 Pro tercih ederdim.

Merhaba. Uzun süredir kafamı kurcalayan bir şey hakkında yardım istiyorum. Bütçeme uygun en iyi 3 telefonu buldum lakin seçim yapamıyorum. 128 GB olmasi benim için yeterli. Çok fazla oyun oynamam. Benim için önemli olan şey kamerasının kaliteli olması ve sosyal medyaya kaliteli yüklemesi. Tıpkı iOS gibi. Samsung'un anlaşma sağladığı söylentileri vs. vardı. Ama emin olamadığım için sizlere sormak istedim. Cihazlar aşağıda. Şimdiden teşekkür ederim.

Samsung S24 FE.
Honor 200 Pro.
Xiaomi 14T Pro (yurt dışı)
3 ü arasından 14T pro ama yurt dışı ile uğraşırmısın bilemem. Yurt içi S24 fe de Honor 200 proda güzel. İkisinden birini seç memnun ederler.

3'ü arasından 14T Pro ama yurt dışı ile uğraşır mısın bilemem. Yurt içi S24 FE de Honor 200 Pro'da güzel. İkisinden birini seç memnun ederler.

Hocam Xiaomi'de sıkıntı yok her türlü IMEI kaydı yaparım ama şu anda da elimde Xiaomi var fotoğraf video vs çekiyorum isntagrama 480p atıyor. Şimdi ne kadar iyi de olsa alırsam nasıl olur onu hesaplayamadım bir türlü. Kafamı karıştıran nokta da bu zaten. İnternette sosyal medya performansları ile ilgili bilgi yok sanırım.

Hocam Xiaomi'de sıkıntı yok her türlü IMEI kaydı yaparım ama şu anda da elimde Xiaomi var fotoğraf video vs çekiyorum isntagrama 480p atıyor. Şimdi ne kadar iyi de olsa alırsam nasıl olur onu hesaplayamadım bir türlü. Kafamı karıştıran nokta da bu zaten. İnternette sosyal medya performansları ile ilgili bilgi yok sanırım.
Model ney?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı