Honor 200 vs S21 FE 2.nesil

Honor 200 hakkında bazı sorularım olacak cevaplarsanız çok makbule geçer. En son Android güncellemesi kaç olacak. Su ve toza dayanıklılığı var mı? Pek bilinmeyen marka olduğundan ilk senede iyi olup sonraki senelerde donma yapar mı? Kamerası S21 FE kadar var mı?

Dostum kamera kısmında telephoto, gece çekimi gibi önemli özellikler var mı?

Var tabii hem de çok kaliteli şekilde.

Honor 200 hakkında bazı sorularım olacak cevaplarsanız çok makbule geçer. En son Android güncellemesi kaç olacak. Su ve toza dayanıklılığı var mı? Pek bilinmeyen marka olduğundan ilk senede iyi olup sonraki senelerde donma yapar mı? Kamerası S21 FE kadar var mı?

Dostum kamera kısmında telephoto, gece çekimi gibi önemli özellikler var mı?

Hem S21 FE son guncellemesini alacak One UI 7 ve Android 15 ile. Honor 200 Android 16 ile son guncellemesini alacak diye biliyorum.

Gece video ve fotoğraf çekimi nasıl YouTube'da gördüm S21FE kadar iyi değil gibi ama bizzat kullanan biri varken ona sormak en doğrusu olur.

YouTube'dan kesin sonuca varmak pek dogru degil. Elinize almak daha iyi olur. Honor 200 S24FE ile denk denebilecek bir kameraya sahip.

YouTube'dan kesin sonuca varmak pek dogru degil. Elinize almak daha iyi olur. Honor 200 S24FE ile denk denebilecek bir kameraya sahip.

Çok güzel gerçekten hiç üst model aratmıyor. Yani ya bu kötü olmuş falan demiyorsunuz kesinlikle çok başarılı.

İkinizede çok teşekkür ederim büyük ihtimalle Honor 200 alacağım inşallah hayırlısı olur.

Çok güzel gerçekten hiç üst model aratmıyor. Yani ya bu kötü olmuş falan demiyorsunuz kesinlikle çok başarılı.

İyi akşamlar kafama bir soru takıldı videolarda Honor 200'ün tam fotoğraf tuluna basınca hemen fotoğraf çekmediğini söylüyorlar ve videolarda işlemci kaynaklı normale göre kasmalar olduğu söyleniyor doğru mu?

Son düzenleme:
İkinizede çok teşekkür ederim büyük ihtimalle Honor 200 alacağım inşallah hayırlısı olur.

İyi akşamlar kafama bir soru takıldı videolarda Honor 200'ün tam fotoğraf tuluna basınca hemen fotoğraf çekmediğini söylüyorlar ve videolarda işlemci kaynaklı normale göre kasmalar olduğu söyleniyor doğru mu?
Evet, 1- 2 saniye sonra çekiyor çünkü yapay zeka ile güzelleştiriyor. Onu kapatırsanız çeker diye düşünmedim hiç ve çokta gerekli değil güzel çıksın 2 saniye geç çeksin. En başta ana kamera video çekerken kasıyordu şuan kasmıyor. Telefon da kasma yok süper telefon.

Evet, 1- 2 saniye sonra çekiyor çünkü yapay zeka ile güzelleştiriyor. Onu kapatırsanız çeker diye düşünmedim hiç ve çok da gerekli değil güzel çıksın 2 saniye geç çeksin. En başta ana kamera video çekerken kasıyordu şu an kasmıyor. Telefon da kasma yok süper telefon.

A56A55 ve Honor arasında kaldım. A56'nın 6 yıl güncelleme desteği, A55'in A56 ya göre çok fark olmamasına rağmen aradaki 3-4K fiyat farkı, Honor'un ise kamerası iyi diye söyleniyoe ama 2 3 sene daha güncelleme alacak kararsız kaldım telefonu haziran aynın başı gibi alacağım en iyisi mağazalarda hepsini inceleyip öyle karae vereyim. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı