sMert DEDE
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. 3 sene kadar X3 Pro kullandım ve şu an açılmıyor bile. Bu yüzden 14t serisinin varlığından haberdar olsam dahi hiç Honor 200 ile 14t karşılaştırması izlemeden sadece Honor 200'u araştırarak sipariş verdim. Sonrasında aklıma aynı fiyat bandında 14t geldi. İkisini kamerada karşılaştıran yabancı YouTuber'ları izledim. Bir tanesi video sonunda overall baktığında (kamera, işlemci vs) 14T'yi seçeceğini söyledi. Bu durum biraz canımı sıktı. Fakat kafamdan Xiaomi'yi silme nedenim 3 yıl boyunca X3Pro kullandığım için reklamlardan bıkmıştım. Her ne kadar kapatsam da lüzumsuz uygulamaları ve içlerindeki reklamların varlığı ve arayüzün sıkıcılığı yüzünden gittim Honor 200 aldım. Hata mı yaptım diye düşünmeye başladım... Bu fikirlerime dayanarak sizce 14t varken Honor 200 almakla kötü mü etmişim? Pişman olmalı mıyım? Karşılaştıran birisi bana ön ve arka kamera fotoğrafları açısından hangi telefonun daha iyi olduğunu söyleyebilir mi?
Not: Evet işlemci olarak 14t çok daha iyi fakat 14T'nin işlemcisine ihtiyaç duyacağım kadar ağır oyunlar veya işlerle ilgilenmiyorum.
Teşekkür ederim.
Not: Evet işlemci olarak 14t çok daha iyi fakat 14T'nin işlemcisine ihtiyaç duyacağım kadar ağır oyunlar veya işlerle ilgilenmiyorum.
Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: