Honor 200 yavaş şarj oluyor

BilalÇağan

Hectopat
Daha fazla  
Normalde insanlar filan 45 dakika da full şarj diyor benimki neden o kadar hızlı değil? Şarjla ilgili bir ayar da göremedim. Telefonu da daha ilk kez şarj ediyorum vaat edildiği kadar hızlı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde insanlar filan 45 dakika da full şarj diyor benimki neden o kadar hızlı değil? Şarjla ilgili bir ayar da göremedim. Telefonu da daha ilk kez şarj ediyorum vaat edildiği kadar hızlı değil.
Şarj hızının bir sürü değişkeni var. Cihaz veya oda sıcak olabilir, batarya nispeten doku olabilir (pil seviyesi düşük ise hızlı şarj eder) gibi gibi.

Accubattery adlı uygulamayı indirin ve açın. Daha sonra cihazı şarja takıp biraz bekleyin. Uygulamada charging kısmında kaç voltda şarj edildiği yazar.

Siz ne kadar sürede şarj ediyorsunuz bundan bahsedin örnek veriyorum elimde POCO X6Pro var 45 dakikaydı sanırım iddiası kimi zaman 60dakika kimi zaman 40 dakikada 0'dan 100 oluyor ortam sıcaklığına telefon sıcaklığına hatta evine gelen hatta bile bağlı şeyler hani 45 dakika yazıpta siz 2 saatte şarj ediyorsanız burada yazılımsal veya donanımsal sorun olabilir. Neden yazılımsal derseniz mi 11 t cihazım bazen hızlı şarj almıyor yeniden başlatınca alıyor

Merhaba Honor 200 almayı düsünüyorum da memnun musun? Diger secenekler Samsung S24 FE ve Xiaomi 14T.

Merhaba Honor 200 almayı düsünüyorum da memnun musun? Diger secenekler Samsung S24 FE ve Xiaomi 14T.

Çok memnunum önceki telefonum A20 idi bayağı bayağı çağ atladım. Şarjı ortalama 35 45 dkkda fulleniyor sana tavsiyem telefonu kullanırken güç tasarrufu modunda kullan Brawl Stars oynuyorum mesela güç tasarrufu modunda oynamam yetiyor böylelikle de şarjım daha uzun süre gidiyor ben 512/12 modelini aldım onda UFS 3.0 var diğeri 2 idi galiba. Wild Rift Shadow fight 3 car X street filan cart curt denedim iyi çalışıyor benim aldığım yerden bana ekran koruyucu da yoladılar telefonun yanında o da iyi oldu al kullan. Kamerası gayet güzel bu arada önceden hiç resim çekmezdim şu an çekiyorum. Yapay zeka desteği de var fotolarda nesne filan da kaldırabiliyosun. Bir uygulama menüsü yok indirdiğin her şey ana ekrana geliyor oradan yapıyorsun haberin olsun.

Çok memnunum önceki telefonum A20 idi bayağı bayağı çağ atladım. Şarjı ortalama 35 45 dkkda fulleniyor sana tavsiyem telefonu kullanırken güç tasarrufu modunda kullan Brawl Stars oynuyorum mesela güç tasarrufu modunda oynamam yetiyor böylelikle de şarjım daha uzun süre gidiyor ben 512/12 modelini aldım onda UFS 3.0 var diğeri 2 idi galiba. Wild Rift Shadow fight 3 car X street filan cart curt denedim iyi çalışıyor benim aldığım yerden bana ekran koruyucu da yoladılar telefonun yanında o da iyi oldu al kullan. Kamerası gayet güzel bu arada önceden hiç resim çekmezdim şu an çekiyorum. Yapay zeka desteği de var fotolarda nesne filan da kaldırabiliyosun. Bir uygulama menüsü yok indirdiğin her şey ana ekrana geliyor oradan yapıyorsun haberin olsun.

Pro modelini kullanıyorum bende de aynı 55 dk veya 60 dk falan sürdüğü oluyor. Bir bakıma da iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı